Székesfehérvár és környékén ma 02.17 18:00tól kalandot keresek.
Buja Nöies popsival rendelkező Hölgyet keresek....gecis puncit nyalok...posival játszom
Pest Megyei házaspár keres pasit holnapra (Péntek) estére vagy akár reggelig,nagyobb intim mérettel harmadiknak a hölgy örömére,helyünk nincs,
Cuckoldra , esetleg spermás punci tisztára nyalásra keresek erre nyitott párt! Hely kellene utazni tudok!
Ma 18/7 intim merettel szopatnek tornyiszentmiklosi parkolóban hely ok kamionban
Sziasztok!!
Kifejezetten nagy vagy extrém nagy mellű hölgyet keresek Szabolcs megyében vagy párhoz csatlakoznèk ahol a hölgy tagnak nagy cicije van.
Részletek privátban
Kifejezetten nagy vagy extrém nagy mellű hölgyet keresek Szabolcs megyében vagy párhoz csatlakoznèk ahol a hölgy tagnak nagy cicije van.
Részletek privátban
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok!02.17-19. között Gyulán leszünk a Corvin ban, szívesen kalandoznánk párokkal!

50+os,kapcsolatban élő pasiként,szexpartnert keresek.
Hasonló korú vagy idősebb,lehetőleg kapcsolatban élő,duci nők előnyben.
Szimpátián alapuló,diszkrét,bonyodalmaktól mentes,rendszeres kapcsolatot keresek.
Válaszokat,privátban várom.
Hasonló korú vagy idősebb,lehetőleg kapcsolatban élő,duci nők előnyben.
Szimpátián alapuló,diszkrét,bonyodalmaktól mentes,rendszeres kapcsolatot keresek.
Válaszokat,privátban várom.
Sziasztok
Részletek privátban.
Részletek privátban.
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel párral hosszú távon gondolkodok. Kultúrált 54 éves vagyok. Imádok kényeztetni viszonzás nélkül is. Utazni tudok normális távon belül. Beszélgetés iszogatás és ha alakul jó hanem az sem gond részemről.
sziasztok telt duci hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék pest megyében.
Hölgyet keresek. Kor és alkat nem számít. Szeresse az odaadó hosszú nyalást! Imádok kényeztetni. Viszonozni nem feltétel! Hosszú távra keresek nem függetlenként. Sümeg és Tapolca szük környéke. Vágyom a csiklóra! Pszi lányok!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok! Szabolcs megyei házaspár keres nirmális inteligens valós pasit nagy vastag intim mérettel min. 20/5 cm harmadiknak a hölgy örömére. Üzeneteket privátba képpel.
Sziasztok!02.17-19. között Gyulán leszünk a Corvin ban, szívesen kalandoznánk párokkal!

Miskolcon hölgyet kényeztetnék diszkréten, idősebb korosztály is érdekel
Teltek hölgyet kényeztetnèk Hatvan ès környékén
Sziasztok! Keresem Nyiregy környékéről molett telt nagy popsis hölgypartnerem tartós titkosra! Ír ha magadra ismersz
Nőt keresek közös örömszerzésre, szívesen kényeztetnék érett nőt