Nőt párt keresek jatekokra kor alkat nem számít
Sziasztok!Holnap délután Győr-Székesfehérvár vonalon szívesen kényeztetnék elhanyagolt hölgyeket, esetleg párokhoz is szívesen csatlakoznék!

Sziasztok hétköznap esti kellemes órákra ismerkednék párral kellemes időtöltéshez diszkrét kedves pasi vagyok! Zala megye
Vas és Zala megyében hétvégén hölgyet keresek! Jóképű, intelligens, tiszta, nagy, vastag farkú vagyok! Írj privát üzenetben!
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel vagy párral. hosszú távon gondolkodok nem egy estére kizárólag. 54 éves férfi vagyok normális kultúrált. Nem vagyok erőszakos nyomulós típusú. Imádok puncit nyalni sokáig élvezésig ha a hölgy szereti persze csak akkor. Utazni tudok ésszerű távolságra Budapest +50 km. Iszogatunk beszélgetünk majd alakul, de ha nem az sem gond részemről megértő vagyok. Képeket tudok küldeni de van a társkeresőben is egy pár darab.
Szép napot. Környékből keresnék párt,nőt Kölcsönös örömökre.

Nagy farokkal,Nagy mellű,nagy fenekű hölgyet,ilyen hölgytagú párt keresek. Győr,Esztergom ,Salgótarján,Kecskemét, Kalocsa,Szekszárd,Dunaújváros,Székesfehérvár,Veszprém távolságban. Diszkréció,higiénia adott elvárt.
Nem független,50+os pasiként keresek hasonló korú,esetleg idősebb,lehetőleg kapcsolatban élő hölgyet,
rendszeres szex kapcsolatra. Kötöttségektől mentes,diszkrét,szimpátián alapuló kapcsolat.
Esetleg párokhoz is csatlakozom.
Jelentkezni privátban.
rendszeres szex kapcsolatra. Kötöttségektől mentes,diszkrét,szimpátián alapuló kapcsolat.
Esetleg párokhoz is csatlakozom.
Jelentkezni privátban.
Párt keresünk üzi
Dunaujváros környéke ??
Sziasztok. Zala megyében keresek elhanyagolt telt hölgyet kényeztetés céljából. Privátban keres
Pécs és környékén valaki(k)?
kecskeméti párt keresünk.
Sziasztok! 30 as pár ismerkedne, barátkozna párral, párokkal, akár idősebbekkel is.
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel vagy párral. hosszú távon gondolkodok nem egy estére kizárólag. 54 éves férfi vagyok normális kultúrált. Nem vagyok erőszakos nyomulós típusú. Imádok puncit nyalni sokáig élvezésig ha a hölgy szereti persze csak akkor. Utazni tudok ésszerű távolságra Budapest +50 km. Iszogatunk beszélgetünk majd alakul, de ha nem az sem gond részemről megértő vagyok. Képeket tudok küldeni de van a társkeresőben is egy pár darab.
Telt holgy tagu párral ismerkednek ahol a holgyet izgatna ha két pasi kényeztetné egyszerre! Hely kellene utazni tudok!
https://datebest.net - visit website and win smartphone!
Lenne e itt olyan aki ma napközbe cumizna vagy kefélne engem velem? Privátba írj.