Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok
Férfit keresünk 3.nak hőlgy örömére, pártokkal is ismerkednék
Budapesti pár vagyunk.
Tel számot írj hívunk;
Férfit keresünk 3.nak hőlgy örömére, pártokkal is ismerkednék
Budapesti pár vagyunk.
Tel számot írj hívunk;
szia, írj és össze hozzuk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 02. péntek 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 02. péntek 14:20
Törölt felhasználó (4658489)

A környékről keresek bbw imádó pasit aki rendszeresen kielégítene
sziasztok
egyedulallo biszex ferfikent parokhoz csatlakoznek,illetve egyedulallo holgyekkel is szivesen ismerkedem
magas,ferfias vagyok,apolt es egeszseges
szerszamom 18cm,borotvalt
irjatok batran,ismerkedjunk
koszonom
egyedulallo biszex ferfikent parokhoz csatlakoznek,illetve egyedulallo holgyekkel is szivesen ismerkedem
magas,ferfias vagyok,apolt es egeszseges
szerszamom 18cm,borotvalt
irjatok batran,ismerkedjunk
koszonom
Molet hölgyet vagy párt keresek Jászberény és környékén
Sziasztok. Szeged környékén keresek molett hölgyet vagy párt! Főként az idősebb (50+) korosztályból! Napközben érek rá!
Jelentkezem. Itt vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 02. péntek 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Zalaegerszegen keresek elhanyagolt telt hölgyet kényeztetés céljából.
Sziasztok!Győr környékén keresnék elhanyagolt hölgyet akivel megélhetnénk vágyainkat!

Jelentkezem drága

A közelembe keresek telt hölgyet kényeztetés céljából.
A közelség azért lenne fontos, hogy akár rendszeres lehessen.
Akár párhoz is be szálnék, még a házibarát szerep is alkalmas.
A közelség azért lenne fontos, hogy akár rendszeres lehessen.
Akár párhoz is be szálnék, még a házibarát szerep is alkalmas.
Sziasztok. Hozzánk hasonló alkatú párral ismerkednénk
Ma délelőtt nyalnak dugnek nőt párt és szopni imádot keresek ozd környéke nem kor alkat nem számít
Nőt párt nyalnek kor alkat nem számít
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Telt/molett/duci hölgytagú párhoz csatlakoznék...
Sziasztok telt párok hoz csatlakoznék harmasra .Baranya megyében .
Ápolt 40es férfiként ismerkednék minden jóra.
Fejér-Veszprém környékén!
Fejér-Veszprém környékén!
A közelembe keresek telt hölgyet kényeztetés céljából.
Akár párhoz is be szálnék, még a házibarát szerep
is alkalmas.
Akár párhoz is be szálnék, még a házibarát szerep
is alkalmas.
50+os,kapcsolatban élő pasiként,hasonló tulajdonságú hölgyet keresek szex kapcsolatra.
Kölcsönös szimpátia alapján,maximális diszkréció mellett.
Duci hölgyek előnyben. Esetleg párhoz is csatlakoznék.
Privátban válaszolj….
Kölcsönös szimpátia alapján,maximális diszkréció mellett.
Duci hölgyek előnyben. Esetleg párhoz is csatlakoznék.
Privátban válaszolj….