Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok! Ha olyan Szabolcsi környéki hölgy vagy aki magànyos elhanyagolt irj rám ha találkozni is akarnál telstség nem akadály!!
Humoros bpi telt párként keresünk a hölgy tag részére egy 3. beszálló potens méretes nagyfarkú pasit (19+) 25-45 év között aki független és imádja a nagy cicit, popsit, és ha van mit fogni egy nőn.
Maszírozni tudó férfit keresünk hármashoz nagy méret előny
Zala megyei telt gátlástalan novel ismerkednek titkos kapcsolat vagy szereto viszony erdekel 18/7 borotvált intim . Nagy cicik természetes punci igazán vonzó számomra!
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!!!(); smile ()(;:/….Pisi szex is ok …::….
Imádom a telt nőket!
(Ez egy válasz NORBIKATI üzenetére (2023. 03. 27. hétfő 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 27. hétfő 13:43

Sziasztok!
Jóképű, megbízható pasit keresünk 3. nak a hölgytagunk örömére!
Ui:Imádd a TELT NŐKET!!!

Bp.-i vagy Pest megyei, 50-60 év közötti telt alkatú hölgyet keresek férje/párja előtti szeretkezésre!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok 45 ös hetero pasiként keresem telt lányok asszonyok elhanyagolt feleségek társaságát testi örökre Csepel és környékén helyem is van megoldható
Sziasztok!

Sziasztok!
Budapesti 30+-os 100kg+-os kedves hölgyet keresek minden jóra diszkréten
Budapesti 30+-os 100kg+-os kedves hölgyet keresek minden jóra diszkréten

Sziasztok , Pest megye keresnék lányt hölgyet ,utazni tudok
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Privátban keress.
Sziasztok!
Telt hölgy, vagy hölgytagú pár partnere lennék ma este. Utazni tudó 35 éves férfi vagyok Budapestről.
Üdv
Dávid
Telt hölgy, vagy hölgytagú pár partnere lennék ma este. Utazni tudó 35 éves férfi vagyok Budapestről.
Üdv
Dávid
Sziasztok! Keresem húsosan telt molett hölgypartnerem Nyiregy környékéről!
Sziasztok!
Nagycicis, nagypopsis, hölgy, vagy hölgytagú pár társaságát keresem most hétvégére, a hölgy örömére. Utazni tudó 35 éves úr vagyok Budapestről. Jó idő esetén akár szabadban is.
Nagycicis, nagypopsis, hölgy, vagy hölgytagú pár társaságát keresem most hétvégére, a hölgy örömére. Utazni tudó 35 éves úr vagyok Budapestről. Jó idő esetén akár szabadban is.
Sziasztok!
Ui:Imádok a TELT NŐKET!!!
Ui:Imádok a TELT NŐKET!!!

Sziasztok.
Privátban keress.
Privátban keress.
Sziasztok.
Szolnok-Törökszentmiklos környékén lennék elhanyagolt feleségek,sex éhes hölgyek alkalmi partnere!Az igazi anyucis molett hölgyek a zsánereim,s rettenetesen szeretek,s állítólag tudok is nyalni.......
Ha érdekel írj rám!
Szolnok-Törökszentmiklos környékén lennék elhanyagolt feleségek,sex éhes hölgyek alkalmi partnere!Az igazi anyucis molett hölgyek a zsánereim,s rettenetesen szeretek,s állítólag tudok is nyalni.......
Ha érdekel írj rám!

Sziasztok. Hozzánk hasonló alkatú párral ismerkednénk