Olyan nyitott párokat keresnék akik kedvelik ha az asszonykat ketten kényeztetik egyszerre s kedvelik az erotikus masszast elöjátékként! Hely kellene utazni tudok! Belso levélben irjatok ha léteztek!
Írtam privátot
(Ez egy válasz Ritababy üzenetére (2017. 10. 23. hétfő 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ! Holnap délután Tnána páros nudizás?
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Sziasztok.Párokkal, házaspárokkal párcserére, pasival, pasikkal cuckold játékokra, gangbangre ismerkednénk, dél-dunántúlról.
kecskeméti párt keresek
Sziasztok! 26 éves helyes, kedves pasi vagyok Gödöllőröl, parral vagy nővel ismerkednék minden jóra, idősebb korosztályt is kedvelem, utazni tudok, képem van fent
privibe irj ha érdekelne

Szegedi 21 éves srácként, a környéken csatlakoznék idősebb párokhoz a hölgy örömére/egyedülálló hölgyekhez. Házban, kocsiban, esetleg valami izgalmasabb helyen? Képet küldök, ha kell.
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Duci pár, közel sem tökéletes testtel, ismerkedne, kötöttségektől és kötelezőségtől mentesen, értelmes párokkal esetleg lányokkal.
Pest - Eger vonalon hellyel rendelkező pasit vagy párt keresünk péntek delutánra estére.
Telt, molett hölgyet keresek Debrecenben! Nagyon vágyom egy ilyen nő kényeztetésére.
Sziasztok....
Holnap estére keresünk pasikat meglepetés Bukkakle-partyra a hölgy örömére, házibarát casting, Bpertre pár óra "szolíd" szórakozásra.....
Jelentkezés az adatlapon megjelölt feltételek mellett, privát üzenteket várunk....
Holnap estére keresünk pasikat meglepetés Bukkakle-partyra a hölgy örömére, házibarát casting, Bpertre pár óra "szolíd" szórakozásra.....
Jelentkezés az adatlapon megjelölt feltételek mellett, privát üzenteket várunk....
Tiszaújvároson vagy környékén páros 4-es együttletre vasárnap 15 órától? Belső levelet írj
Telt cicust keresünk,vagy párt.
Olyan nyitott párokat keresnék akik kedvelik ha az asszonykat ketten kényeztetik egyszerre s kedvelik az erotikus masszast elöjátékként! Hely kellene utazni tudok! Belso levélben irjatok ha léteztek!
Zalai duci molett nagyseggű lányokkal ismerkednék!!!
Szexre nyitott pár ismeretségét keressük.
Ma vagy holnap estére keresünk férfit harmadiknak.. Olvass adatlapot.. Köszike

Sziasztok !
Telt duci hölgytagú párt keresek pest és pest megyében.Csak napközbeni szabadidővel rendelkezem.168/90/42 éves pasi vagyok.
Telt duci hölgytagú párt keresek pest és pest megyében.Csak napközbeni szabadidővel rendelkezem.168/90/42 éves pasi vagyok.