hazug hazug hazug semmi mas nem vagy
(Ez egy válasz Szexre éhes üzenetére (2017. 12. 02. szombat 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Vasárnap estére keresnék pasit.....
Vannak-e itt olyan pasik akit izgatna ha megdugjak a feleseget s helyuk is lenne?utazni tudok tav nem gond! Belso levélben uzenjetek ha leteztek!
Kecskeméti párt keresek
miert hazudsz folyamatosan nem az vagy akinek ki adod magad
(Ez egy válasz Szexre éhes üzenetére (2017. 12. 02. szombat 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Ma estére keresek hölgyet,párt!
Ma estére keresnék partnert....
Sziasztok , telt Lányt vagy idős nőt keresek minden jóra , Pest megye és Vác környéke !
Nőt párt keresek kor alkat nem számít minél kövérebb vagy azt szeretem imadok nyalni sokáig dugni szopatni sokminden ennek benne volnek
Kecskemét és környékén partnereket keresek. Bizonyos határokon belül utazni is tudok. Kor alkat mellékes.
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Holnap este párt fogadnánk
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
irtam privátot
Párt nőt keresek kor alkat nem számít minél kövérebb vagy azt szeretem
46/187/97 átlagos, normális Budapesti férfias férfi... átlagnál nagyobb intimmel.
Házaspár is jöhet.
Házaspár is jöhet.

Olyan pasikat keresnek akiknek teltebb feleseguk van és izgatná ha megdugná egy idegen pasi! Hely kellene utazni tudok! Belso levelben adjatok elérhetoseget!
Sziasztok.
Fiatal pàrkènt hètvègère keresünk harmadiknak fèrfit kizàròlag hetero alapon Vàc ès környèkèn. Rèszleteket privibe.
Fiatal pàrkènt hètvègère keresünk harmadiknak fèrfit kizàròlag hetero alapon Vàc ès környèkèn. Rèszleteket privibe.

Egy kis online huncutkodásra keresek kortól kinézettől független duci hölgyet! 25 vagyok
Szia, Nagyon szívesen megtudnék rólad többet, hátha valami jó sülne ki belőle
Mit szólsz hozzá ? Puszi P
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 25. szombat 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 25. szombat 11:55

Törölt felhasználó (2659142)

Telt nőt ki szeretne ma du, este?
Bp. X.XIX.ker

Vannak-e itt most 7végén raero nyitott párok akiket szinten izgat a ketten egy punciba es a szendvics poz? hely kellene utazni tudok! Belso levélben adjatok elérhetoseget!