Sziasztok!
Péntek estére/éjjelre keresek kedves hölgyet, párt Budapesten. Diplomás, igényes, sportos pasi vagyok, 18/4 intim mérettel. Zsákbamacskát sem szeretnék árulni: nem vagyok független (bár csak szex esetében ez talán kevésbé lényeges). Ha jól érezzük egymást, akkor rendszeres együttlétekben is benne vagyok hosszú távon! Képem itt van, így valamilyen formában a partnertől is elvárás (itt GG-n, mailben, stb)
Péntek estére/éjjelre keresek kedves hölgyet, párt Budapesten. Diplomás, igényes, sportos pasi vagyok, 18/4 intim mérettel. Zsákbamacskát sem szeretnék árulni: nem vagyok független (bár csak szex esetében ez talán kevésbé lényeges). Ha jól érezzük egymást, akkor rendszeres együttlétekben is benne vagyok hosszú távon! Képem itt van, így valamilyen formában a partnertől is elvárás (itt GG-n, mailben, stb)
Part bi ffit not keresek kor alkat nem szamit
Hölggyel ismerkednék!

Tulsujos FFI mindnek kovereb. Párt nőt keresek. Jatekokra
Hölggyel,párral ismerkednék!
Keresnék egy teltebb hölgyet,aki szereti ha alaposan élvezésig nyalják,én egy 60-as ápolt nős pasi vagyok,mobilos,többit privátben,.
Kedves telt hölgyek!!! Aki szeretné magát ki nyalatni élvezetig! Az írjon! Szeretem a telt hölgyeket! Pest és környékéről! Peterhorgasz@Citromail.hu várom!!
Sziasztok! Nyitott (35-55) közötti gátlásoktól mentes párt házaspárt keresek diszkrét tartós kapcsolatra hosszabb távra. Tolna megye Szekszárd
Sziasztok!
A nevünk Éva és józsef
Éva 50 éves 164 magas és 58 kg szőke félhosszú hajú,
Én 178 cm magas ,49 éves kivül belül fiatalos barna haju és zöld szemű
férfi vagyok.
Tiszták, ápoltak vagyunk
Kedveljük a szex minden formáját
benne vagyunk mindenben tabuk nélkül.kivéve popó sex
Szeretjük az orál , és a
hagyományos szexet bármilyen pózban müvelni
Éva imád nyalni és nagyon jól csinálja de ő is szereti ha egy lány nyalja
Jómagam kedvelem a puncit hosszan kényeztetni nyalni amíg a hölgy el nem élvez akár többször is.
Szeretjük a 2, 1 valamint az 1-2 felállást
kimondottan hölgyet vagy párt keresünk max 16 os farokkal magunk mellé hosszútávon,de csak az írjon aki komolyan is gondolja velünk.képet kérünk ide
renault68@freemail.hu
A nevünk Éva és józsef
Éva 50 éves 164 magas és 58 kg szőke félhosszú hajú,
Én 178 cm magas ,49 éves kivül belül fiatalos barna haju és zöld szemű
férfi vagyok.
Tiszták, ápoltak vagyunk
Kedveljük a szex minden formáját
benne vagyunk mindenben tabuk nélkül.kivéve popó sex
Szeretjük az orál , és a
hagyományos szexet bármilyen pózban müvelni
Éva imád nyalni és nagyon jól csinálja de ő is szereti ha egy lány nyalja
Jómagam kedvelem a puncit hosszan kényeztetni nyalni amíg a hölgy el nem élvez akár többször is.
Szeretjük a 2, 1 valamint az 1-2 felállást
kimondottan hölgyet vagy párt keresünk max 16 os farokkal magunk mellé hosszútávon,de csak az írjon aki komolyan is gondolja velünk.képet kérünk ide
renault68@freemail.hu
Szeretnék egy telt hölgyet nyalni élvezésig ha valaki szeretné írjon! Peterhorgasz@Citromail.hu. hu rá! Váron!
Vannak-e itt teltebb holgyek vagy ilyen högytagu párok akiknel a holgy szereti ha sex elott megmasszirozzak? Hely kellene utazni tudok! Belso levélben adjatok elérhetöséget!
Sziasztok! Van itt budapesti nő, aki szeretne ismerkedni?
Siófok környéki hölgyet/hölgyeket keresek minden jóra. Párok, pasik nem..
50 év körüli formás nőies akár teltebb hölgyel szívesen ismerkednék.Írj belső üzit!
Keszthely, vagy bővebb vonzáskörzetében, hölgyet kényeztetnék, ahogy csak szeretné, vagy Pár esetleg? Csatlakoznék, minden megoldás érdekel

Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Ma este hölgyet, párt vagy extra kis intimmel rendelkező pasit keresünk. Helyünk van
nyiregyhazi hellyel rendelkezö hölgyekkel ismerkednek oralisan kenyesztetnem nyalni ujjazni viszonzas nelkül is..anyagiaktol mentesen,,32eves nyiregyhazi vagyok egyedülállló..irjatok.ha goldoljak.laju85@citromail.hu
Sziasztok. Holnap estére keresnénk párt kellemes időtöltésre.Helyünk van.
Telt nagy segü hölgyet nyalnák élvezetig aki szeretné pest környékén írjon! Imádok nyalni! Peterhorgasz@Citromail.hu. hu. Várom!!
SziasztoKöszi telt hölgyek! Aki szeretné hogy alaposan kinyaljam akor irjon!!! Élvezetig nyalom!!! Imádom a telt nöket!!!!