Hosszú évek óta együtt lévő egymást szerető 40-es kíváncsi (biszex hajlamú) kezdő pár keres hasonló korú párokat közös huncutkodásokhoz..
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi tag aktív.
A hölgy pedig biszex .
Férfi részről elsőre szeretnénk kipróbálni milyen amikor a hölgyek előtt megszopatnál illetve megdugnál... (Átlagos vagy kisebb mérettel rendelkezz...) természetesen a későbbiekben a lányok is beszállnának.
A hölgy részéről pedig elsőre punci nyalást szeretnénk ahol a párod előttünk jól kinyalná az én páromat majd ha minden igaz akkor ugyan ez fordítva is..
Aztán ha ezek összejöttek a későbbieket már közösen találnánk ki..
Elsősorban csak is a leírtaknak megfelelően párokat keresnénk!
Köszönjük, hogy elolvastad..
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi tag aktív.
A hölgy pedig biszex .
Férfi részről elsőre szeretnénk kipróbálni milyen amikor a hölgyek előtt megszopatnál illetve megdugnál... (Átlagos vagy kisebb mérettel rendelkezz...) természetesen a későbbiekben a lányok is beszállnának.
A hölgy részéről pedig elsőre punci nyalást szeretnénk ahol a párod előttünk jól kinyalná az én páromat majd ha minden igaz akkor ugyan ez fordítva is..
Aztán ha ezek összejöttek a későbbieket már közösen találnánk ki..
Elsősorban csak is a leírtaknak megfelelően párokat keresnénk!
Köszönjük, hogy elolvastad..
Swinger kedvelő molett,husis barátnőmet keresem...
180.95.49 pasi
sexbp40@gmail.com
180.95.49 pasi
sexbp40@gmail.com
valaki:P? adatlapon minden rajta van

holnap pasi aki csatlakozna hozzánk figyelmesen olvas adatlapot köszi

Esti órák kellemes eltöltésére keresem telt alkatú hölgy partnerem Budapesten. Helyem van.
Péntek estére partnereket keresek minden jóra. Utazni tudok 100 km-s körzeten belül. Bi és hetero partnek jelenkezését várom.
Ismerkednénk
írjatok priviben.

sziasztok mindenre nyitott pár keres pasit mostanra vagy bi hölgyet adatlapot olvassanak az urak

Szókimondó, irányítani és nyalatni szerető nőt keresek. Ajánlatokat privátban.
Sziasztok
Hétvégére keresünk-péntek vagy szombat estére csajt vagy párt esetleg pasit kis farokkal
Hétvégére keresünk-péntek vagy szombat estére csajt vagy párt esetleg pasit kis farokkal

Privi? (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 12. hétfő 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1310322)
VIP

Sziasztok
Sziasztok
Kedves telt hölgyek!!! Várom jelent kezését aki szeretné hogy jól alaposan kinyalják!!! Mert én megy teszem neki!! Imádom a telt nőket! Pest és környékéről! Ha csak nyalatni akar írjon! !! Várom a peterhorgasz@citromail hu rá várom!! Igényes negyvenesffi!!
Sziasztok , telt lányt nőt keresek Pest megye és Vác környéke utazni tudok !
Imadom a telt husis hölgyeket.....ez szerintem....
sexbp40@gmail.com
Bp.180.49.98 psai

sexbp40@gmail.com
Bp.180.49.98 psai
Sziasztok én szívesen ismerkednek veletek.
sexbp40@gmail.com
Feri
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 11. vasárnap 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 11. vasárnap 08:49
sexbp40@gmail.com

Törölt felhasználó (1310322)
VIP

Sziasztok
Sziasztok
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos, szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Sziasztok!Párhoz csatlakoznék hölgy örömére átlagos szolid heteró srác Bp.
Somogy megye és k. Nőiesen telt érett hölgyet keresek