Telt par vagyunk hasonlo parokkal ismerkednenk akik tudnanak minket fogadni leginkabb 7végeken! Helyetek legyen mi tudunk utazni.Adjatok elérhetoséget email viber skype...stb s vegyuk fel egymassal a kapcsolatot s élvezzuk egymast!
Zalai duci molett nagyseggű lányokkal ismerkednék
Sziasztok. Valaki(k) Tatán/a környéken ?

Sziasztok!A hétvégén Karcagon pihenek.Szívesen megismerkednék hölggyel vagy párral!
Sziasztok!
21 éves, egyedülálló srácként keresek lányokat/hölgyeket/párokat Szegeden és környékén, akiket diszkrét lakásomon közös maszturbációra, vagy kényeztetésre (párok esetében csakis hetero alapon), akár viszonzatlanul is.
Kérlek, ha érdekel a dolog, privát üzenetben jelentkezz.
21 éves, egyedülálló srácként keresek lányokat/hölgyeket/párokat Szegeden és környékén, akiket diszkrét lakásomon közös maszturbációra, vagy kényeztetésre (párok esetében csakis hetero alapon), akár viszonzatlanul is.
Téged kereslek ha a fenti kategóriáknak megfelelsz és egy normális sportos testalkatú átlagos 29 éves pasi vagyok és vonzanak az erősen telt alkaltok! Jelentkezz meghálálom támogatással és kedveséggel
korhatárt nem mondanék de minnél fiatalbb vagy annál esélyesebb! Várom üzeneted!

Sziasztok! 42 éves, 168/90, diszkrét,megbízható, intelligens férfiként hasonló hölgyet vagy párt keresek (csak a hölgy örömére) 03.30-ra vagy 31-re, Zalaegerszeg +100km-es körzetből.A többit levélben...
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem Szfvár és környékén.
Sziasztok.41 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.Szép borotvált 17/5-ös vastag farkam van.Kukkolásra keresek hölgyeket,párokat.Élöben,kamerába,autoban.Ami alakul.Keresetek meg üzenetben vagy skypen.Cimem:janos20121.Vegyetek fel.köszi.
Ma estére keresünk párt vagy kis farkú pasit max 16 cm annál nagyobb sóba sem jöhet.Helyünk van,de utazni is tudunk max 50 km. Budapesten lakunk
Sziasztok Tamás vagyok 38 éves. Mindenre nyitott masszőr pasi keresek ma délutánra párt,lányt,asszonyt jo méretű pasit pasikat irj privire meg adom számom nem vagyok kamus kor alkat nem számít
Telt par vagyunk hasonlo parokkal ismerkednenk akik tudnanak minket fogadni leginkabb 7végeken! Helyetek legyen mi tudunk utazni.Adjatok elérhetoséget email viber skype...stb s vegyuk fel egymassal a kapcsolatot s élvezzuk egymast!
Sziasztok! 42 éves, 168/90, diszkrét,megbízható, intelligens férfiként hasonló hölgyet vagy párt keresek (csak a hölgy örömére) 03.30-ra vagy 31-re, Zalaegerszeg +100km-es körzetből.
Sziasztok!
Sziasztok.
szombat estère keresünk harmadiknak fèrfit kizàròlag hetero alapon Vàc ès környèkèn. Rèszleteket privibe.
szombat estère keresünk harmadiknak fèrfit kizàròlag hetero alapon Vàc ès környèkèn. Rèszleteket privibe.
Sziasztok! Most valaki Bp-n szex? Hölgyek, párok jelentkezését várom, Zuglóban helyem van! Este 7-ig ráérek!
Sziasztok! Napközbeni szabadidővel keresek szexpartnereket harmincas, diplomás, igényes, jóképűnek tartott pasiként. Ma estig ráérek, Zuglóban helyet is tudok biztosítani, ha szükséges! 18/4 borotvált intimmel rendelkezem, többesben és cuckoldban is van tapasztalatom. Képem van, arckép is, akkor tudom mutatni, ha én is láthatlak Téged/Titeket!
Sziasztok! Holnap napközben, Zuglóban tudok fogadni lányt, hölgyet, párt! Van jakuzzo, borozgathatunk, beszélgetés, masszás szex lágyan vagy keményen, ahogy kívánod/kívánjátok! Én diplomás, igényes, ápolt és potens harmincas pasi vagyok, 18/4 borotvált intimmel. Hozzád/hozzátok is mehetek, ha úgy kényelmesebb! Képeim vannak itt fent, értelmes jelentkezőknek, unom már a sok levelezgető kamu keresőt!
Írjatok, de csak ha HOLNAP tényleg akartok is szexet, egyébként ne raboljuk egymás idejét!
Írjatok, de csak ha HOLNAP tényleg akartok is szexet, egyébként ne raboljuk egymás idejét!
Telt cicusunkat keressük buja kalandokhoz.
Nem értem, miért nem...
(Ez egy válasz totthek üzenetére (2018. 03. 18. vasárnap 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)