szőrős pinát kényesztetnék
Sziasztok,
Budapest területén belül keresek érett teltebb nőket, hosszas kényeztetés céljából.
Helyem van, utazni tudok.
Kérlek írjatok privátban....
Budapest területén belül keresek érett teltebb nőket, hosszas kényeztetés céljából.
Helyem van, utazni tudok.
Kérlek írjatok privátban....
Jó kepu igényes pasi vagyok telt holgyekel ismerkedne írj levelet puszi.
Sziasztok!
Most ráérő unatkozó csini lány, háziasszony, pár esetleg fogadna Bp-n egy jó farkú, igényes harmincas pasit? Írj pü-t, ha igen! Telt nők előnyben
Most ráérő unatkozó csini lány, háziasszony, pár esetleg fogadna Bp-n egy jó farkú, igényes harmincas pasit? Írj pü-t, ha igen! Telt nők előnyben

Ötvenes nem független pasi csatlakozna hasonló korú párokhoz, akár mindkét fél örömére Pest és Nógrád megyéből.
Jó kepu pasi 40es telt holgyekel ismerkedne priviben vagy írj levelet.
Sziasztok , Telt duci lányt nőt keresek rendszeres sexre Pest megye Vác és környéke utazni tudok !
Telt nagy segü nőt nyalnék!!!Bp és környékéről!!!!
duci szőrős puncit kényesztetnék
tudom 2017es de én imádom a duci csajokat én szivesen meg ismernélek helyem nekem is van! irj belső levélbe ha felkelettem a érdeklődésed!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 29. szerda 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 29. szerda 20:04
Törölt felhasználó (860920)

Ma este valaki?
Sziasztok! Ma estére keresek egy hölgyet aki meglatogatna egy kis folytott hangú erotikus élményért! Ápolt 40 férfi vagyok!
Ma este Pár?
Pár vagyunk.
Pár vagyunk.
Most valaki ( hölgy pár) a Flórián tér közelében??? Helyem van!
szőrős puncit kényesztetnék
Balatonbogláron valaki mostanság?
Nyitott párokkal ismerkednenk akik tudnanak fogadni minket es raernek 7végente! Belso levélben adjatok elérhetöséget! viber email messenger..stb s a reszleteket ott megbeszéljuk! Fogadni nem de utazni tudunk!
Hétvégére keresünk csajt,párt vagy kis farkú pasit max 16 cm ha annál nagyobb ne is írj
nálunk a hölgy Bisex,de semmi sem kötelező.
viszont ha pasi vagy és nem szertsz nyalni ne is jelentkezz,mert hamar kiszűrünk és a kamusokat is.lányok között telefon elengedhetetlen és kép nélkül sem érdekel senki.legyen meztelen kép is,mivel nekünk is van.
Bp max 50 km re utazni is tudunk,mert messzebbre nem érdemes tapasztaltuk már
renault68@freemail.hu
nálunk a hölgy Bisex,de semmi sem kötelező.
viszont ha pasi vagy és nem szertsz nyalni ne is jelentkezz,mert hamar kiszűrünk és a kamusokat is.lányok között telefon elengedhetetlen és kép nélkül sem érdekel senki.legyen meztelen kép is,mivel nekünk is van.
Bp max 50 km re utazni is tudunk,mert messzebbre nem érdemes tapasztaltuk már
renault68@freemail.hu
duci szőrős puncit kényesztetnék
Sziasztok! Szekszárdi nyitott 35-55 közötti párral házaspárral ismerkednék diszkrét kapcsolatra! Válaszokat privát üzenetben várok!
Szombaton Balatonboglár környékén egy kedves hölgy vagy pár aki találkozna?Közös strandolás?
Üzit írj!
Üzit írj!