Sziasztok! Augusztus 31. és szeptember 5. között Bükre vagy Celldömölkre közös szaunázásra, illetve szeptember 4-5-én nappali swingerklubba keresünk hasonló korú, KIZÁRÓLAG! hetero párt. Üzeneteket privátban várunk.
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem.
Telt, duci, szexéhes nőt vagy párt keresek ma estére akit meglátogathatnék! Potens 26 éves, átlagos srác!
Ma este Kecskemét és környéke ??40 es diplomás fiatalos pasi vagyok tapasztalattal..Párok , hölgyek?
Olyan nőt keresek, aki nyitott lenne arra, hogy kinyaljam a punciját, viszonzást nem várok cserébe.
duci szőrős puncit nyalnák

Törölt felhasználó (2649632)

ma este vecsésen reptérnél megkukkolna valaki egy duci lányt?
ma este vecsésen reptérnél megkukkolna valaki egy duci lányt?
Telt nagy segü nőt nyalnék!!!Bp és környékéről
Sziasztok.41 éves Budapesti àpolt pasi vagyok.Ismerkednék telt hölgyekkel,pàrokkal.Irjatok
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok , Telt duci lányt nőt keresek minden jóra kór nem számít , Pest megye Vác és környéke utazni tudok !
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Ma este párt fogadnánk. Kis iszogatás, beszélgetés. A többi alakulna.
Sziasztok! Ceglédi pár keres férfit harmadiknak. Harmincas férfias alkatúra gondoltunk
Kedves hölgyek és párok!
Lenne e kedve valakinek találkozni és pár önfeledt fülledt szexcentrikus órát eltölteni egy 31 éves budapesti férfival Székesfehérváron és környékén? Vasarnap estig tartózkodom a városban és szeretettel várom kedves hölgyek és párok leveleit. Diszkréció és higiénia adott és elvárt. Minden jóban benne vagyok a könnyed perverzióig.
Várom leveleteket!
Üdvözlettel
Vidka
Lenne e kedve valakinek találkozni és pár önfeledt fülledt szexcentrikus órát eltölteni egy 31 éves budapesti férfival Székesfehérváron és környékén? Vasarnap estig tartózkodom a városban és szeretettel várom kedves hölgyek és párok leveleit. Diszkréció és higiénia adott és elvárt. Minden jóban benne vagyok a könnyed perverzióig.
Várom leveleteket!
Üdvözlettel
Vidka

Negyvenes pasi hármasra jó méret hely kell
Ma este buliznánk normális párral.iszogatás-tbeszélgetés-zene és ha minden jól alakul sex 4-es és párcsere is ok.
Tabuk popó kizárt,csók csak csajok egymással és szájba élvezés nem lehet.gumit nem szeretjük.
utazni tudunk Bp max 100 km tovább nemérdemes rájöttünk már erre
KÉP NÉLKÜL NEM ISMERKEDÜNK SENKIVEL .NEKÜNK IS VAN ÉS ELVÁRJUK A MÁSIK PÁRTÓL IS,MERT AKINEK NINCS AZ A SZEMÜNKBEN KAMU.VOLT RÁ PÉLDA MÁR SAJNOS.LÁNYOK KÖZÖTT TELEFON ELENGEDHETETLEN EZ NÁLUNK ALAP
FÉRFIT JELENLEG NEM KERESÜNK,DE HA ÚGY ALAKUL MAJD MI ÍRUNK RÁ.
Tabuk popó kizárt,csók csak csajok egymással és szájba élvezés nem lehet.gumit nem szeretjük.
utazni tudunk Bp max 100 km tovább nemérdemes rájöttünk már erre
KÉP NÉLKÜL NEM ISMERKEDÜNK SENKIVEL .NEKÜNK IS VAN ÉS ELVÁRJUK A MÁSIK PÁRTÓL IS,MERT AKINEK NINCS AZ A SZEMÜNKBEN KAMU.VOLT RÁ PÉLDA MÁR SAJNOS.LÁNYOK KÖZÖTT TELEFON ELENGEDHETETLEN EZ NÁLUNK ALAP
FÉRFIT JELENLEG NEM KERESÜNK,DE HA ÚGY ALAKUL MAJD MI ÍRUNK RÁ.
Telt nagy segü nőt nyalnék!!!Bp és környékéről
Volna olyan hölgy aki gépel körbe vágná a hajam alányirni cserébe megmaszirozom vagy amit kér holnap
Sziasztok!
Mostanában valaki? Hölgyek párok? Székesfehérvár és környéken csatlakoznék örömszerzés céljából!
Üdv
Vidka!
Mostanában valaki? Hölgyek párok? Székesfehérvár és környéken csatlakoznék örömszerzés céljából!
Üdv
Vidka!