Hölgyet kényeztetnék férje előtt,illetve vele együtt.
Fontos megjegyeznek,hogy nem vagyok kamus mint itt a legtöbben.
Akár több párhoz is szivesen.
Üzenet módosítása
Fontos megjegyeznek,hogy nem vagyok kamus mint itt a legtöbben.
Akár több párhoz is szivesen.
Üzenet módosítása
Sziasztok 23. Án péntekre párral ismerkednénk DL. Klub látogatáshoz Győr irányából akár közös utazással is
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok 23. Án péntekre párral ismerkednénk DL. Klub látogatáshoz Győr irányából akár közös utazással is
Sziasztok,
Holnap napközbeni lopott órák...Pécs és kke...hmmm
Holnap napközbeni lopott órák...Pécs és kke...hmmm
Sziasztok,
Vasárnap és hétfőn Miskolcon tartózkodom, keresem párok es nők társaságát.
Belvároshoz közeli privát és diszkrét lakásban helyet is tudnék biztosítani az együttléthez.
Tapasztalt vagyok 2 ffi+1 nő felállásban, valamint volt már szerencsém 1 ffi+ 2 nő felálláshoz is
Vasárnap estétől kedd hajnalig szinte bármikor alkalmas.
Korhatár 18-55-ig.
Amennyiben van kedved/kedvetek, irj rám, a többit megbeszéljük.
Belvároshoz közeli privát és diszkrét lakásban helyet is tudnék biztosítani az együttléthez.
Tapasztalt vagyok 2 ffi+1 nő felállásban, valamint volt már szerencsém 1 ffi+ 2 nő felálláshoz is

Korhatár 18-55-ig.
Sziasztok! olyan nyitott párokkal ismerkednenk akik benne volnának a párcserébe illetve a gabalyodasba ha meg van a 4 igen! Egymas elötti sexeles minket nem érdekel csak olyanok irjanak akik tudnanak fogadni mert mi csak utazni tudunk! S csak 7végén érunk ra! Varjuk a leveleitelet illetve elérhetöséget
Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kékszemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 140 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú nő személyében 20-53 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nem sovány, nem teltkarcsú, hanem extra molett. Ha van ilyen típusú Hölgy, vagy olyan hölgy, akinek ilyen alkatú ismerőse van, és vágyik kényeztetésre, simogatásra a szex mellett, kérem jelentkezzen!!!!!! Hölgyeim van ilyen alkatú köztetek? Had kényeztesselek. Örömmel teszem!!!!!!!!!
Pár ma estére?helyem van Budapesten!
Ma este nyalnék telt hölgyet Budapesten
. Helyem van.

autos telt hőlgyet nyalnék ma 17 felé aki tud jőnni autodba nyallak akár tőbszőr is
Sziasztok,
Korhatár 18-55-ig.

Korhatár 18-55-ig.
Nőt vagy párt keresek
Pasi hellyel hármashoz jó méret kell
Formásan telt 50 körüli szimpatikus hölggyel barátkoznék.Írj belső üzenetet ha lètezel!
part not keresek duci telt koveret kor nem szamit imadok nyalni dugni szopatni
Sziasztok!
uni bi pasit keresünk nagy intim mérettel!
uni bi pasit keresünk nagy intim mérettel!
not part keresek 40-70 ev kozott alkatilag kovert ducit
Nőt vagy párt keresek