olyan nőt keresek Nyíregyházán és környékén, aki orális kényeztetésre vágyik
duci szőrős puncit kényesztetnék
párokhoz csatlakoznék
duci szőrős puncit kényesztetnék
párokhoz csatlakoznék
Sziasztok!36 éves srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! Idősebb hölggyel is szívesen ismerkednék!Molett hölgyet is keresek!
Sziasztok! Idősebb hölgyet kényeztetnék, párhoz is szívesen csatlakoznék. Telt alkat, természetes intim nem akadály, sőt

Sziasztok!Ismerkednék elsősorban Kaposvári telt,nagymellű hölgyel anyagiaktól mentes sex céljából
Utazni tudok,így Somogy,Tolna?Baranya megyei hölgyek jelentkezését is szívesen veszem

Telt.molett,vastag combbal rendelkező Hölgyet keresek hosszútávra,Debrecen,és környékéről.
sziasztok
Ma este buliba mennénk ha van valahol BP és környékén.
A többit privátban
cseréljünk képeket,meztelent is mindenkiről és ha megvan a 4 igen folytassuk.
Viszont mi cigizünk,és szoktunk iszogatni bulizni mielőtt szexre kerül a sor.
Nem egyből ágy és durr bele.
Teltség nem gond,de azért nem 120 kg ra gondolunk
renault68@freemail.hu
A többit privátban
Teltség nem gond,de azért nem 120 kg ra gondolunk
renault68@freemail.hu
sziasztok én egy Bajai srác vagyok 26 éves és szeretném ha valaki megalázna! Biszex vagyok és minden extrém bizzar dologra nyitott, fiúktól és lányoktól vagy akár pároktól! 100% diszkréciót viszont elvárok és én is megadom! Sajnos utazni nem tudok messzire max 10km körzetben! Akit érdekel irjon e-mailt! bevalalok93@gmail.com
Sziasztok , Telt duci lányt - nőt keresek minden jóra Pest megye Vác és környéke utazni tudok , 49év pasi vagyok !
Sziasztok telt,dagi nejemnek keresünk vastagabb mérettel pasit,de nem kizáró ok ha átlagos a farkad .....csak komolyak lecccccciiii
Sziasztok! 32 éves, egri, ápolt, rendezett körülmények között élő férfi vagyok. Keresem azt az ápolt, normális értékrenddel és nagy szexuális fantáziával rendelkező hölgyet, akivel tartós,de kötetlen kapcsolat formájában rendszeresen tudunk találkozni egri házamban, ahol kellemes erotikus masszázsban részesítenélek és teljesítenénk egymás vágyait a normális kereteken belül. Jelentkezéseket privát üzenetben várom! Puszi Nektek!
Ma este, Budapesten telt hölgyet kényeztetnék
. Helyem van.

Fehérvár és környékén ismerkednék ápolt lánnyal-párral.
Ápolt 38/185/85 pasi vagyok.
Ápolt 38/185/85 pasi vagyok.
Sziasztok! Ma estére párt házaspárt keresek kölcsönös kényeztetésre a hölgy örömére! Válaszokat privibe várok!
sziasztok
A többit privátban
Teltség nem gond,de ne legyetek túlsúlyosak ,mert az nem jön be
renault68@freemail.hu
A többit privátban
Teltség nem gond,de ne legyetek túlsúlyosak ,mert az nem jön be
renault68@freemail.hu
Sziasztok,
Munkámból adódóan,igen sok felé megfordulók az ország különböző városaiban...
Keresek koromtól függetlenül partnert,(inkább tőlem idősebb hölgyet)lehet csak Nő-ket maximum úgy párt,hogy a hölgy örömére,férfi kizárva
Van benned némi bátorság szívesen találkoznék veled/veletek.
Bármi nemű,jellegű kérdésre szívesen válaszolok smile
Szép estét smile
Munkámból adódóan,igen sok felé megfordulók az ország különböző városaiban...
Keresek koromtól függetlenül partnert,(inkább tőlem idősebb hölgyet)lehet csak Nő-ket maximum úgy párt,hogy a hölgy örömére,férfi kizárva
Van benned némi bátorság szívesen találkoznék veled/veletek.
Bármi nemű,jellegű kérdésre szívesen válaszolok smile
Szép estét smile
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Hali ma este esetleg magányos csaj? észszerű határokon belül utazni tudok autóban is rosszalkodhatunk!(Tolna-megye és környéke!)
24 éves srác hölgy partnert keres estére Budapesten ! Sportos , átlagosnál nagyobb intim méret , hely van .
not part keresek 40-70 ev kozott legy kover
Sziasztok! Bpesti ápolt nős pasi hölgy partnert keres,esetleg párhoz is csatlakozik a hölgy örömére helyem nincs,szeretek nyalni.