Sziasztok.42 éves Budapesti àpolt pasi vagyok.Szivesen ismerkednék telt hölgyekel,pàrokal.Kameràzàs,szex,kukkolàs,ami alakul.irjatok
olyan nőt keresek Nyíregyházán és környékén, aki orális kényeztetésre vágyik
duci szőrős puncit kényesztetnék
párokhoz csatlakoznék
párokhoz csatlakoznék
Sziasztok!
Hetero férfiként keresem lányok/párok társaságát egy vagy akár több estére Budapesten. Helyet ha kell tudok szerezni.
Magamról: Magas, mackós testalkatú vagyok. 21 éves. Az intim méreteimet átlagosnak mondanám. (16cm/5cm), Benne lennék kicsit extrémebb dolgokba is akár. Ha esetleg felkeltettem az érdeklődésed akkor írj üzenetet.
Hetero férfiként keresem lányok/párok társaságát egy vagy akár több estére Budapesten. Helyet ha kell tudok szerezni.
Magamról: Magas, mackós testalkatú vagyok. 21 éves. Az intim méreteimet átlagosnak mondanám. (16cm/5cm), Benne lennék kicsit extrémebb dolgokba is akár. Ha esetleg felkeltettem az érdeklődésed akkor írj üzenetet.
Sziasztok
Mi egy 35 ös vagány pár vagyunk akik egy hölgyet keresünk harmadiknak a hölgy pár örömére
Bp
liviaross1982@citromail.hu
Mi egy 35 ös vagány pár vagyunk akik egy hölgyet keresünk harmadiknak a hölgy pár örömére
Bp
liviaross1982@citromail.hu
Szia szívesen ismerkednék veled !
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 28. hétfő 14:08
Törölt felhasználó (1603212)

Sziasztok.életvidám , nagy domborzatú , bevállalós szexmániás faszimádó nőként keresem pervi páromat,
Keresem Dundi Tündibündim alkalmankénti kielégülésre,min 100kg-tól...
)

hali autos hőlgyet nyalnék hétkőznap kora délután aki tud jőnni autodba mehet a dolog
olyan nőt keresek Nyíregyházán és környékén, aki orális kényeztetésre vágyik
párokhoz csatlakoznék
párokhoz csatlakoznék
Budapest - Székesfehérvár hölgy vagy pár ismeretségét keresem.
Sziasztok mi egy par vagyunk alkalmi de valos par keresünk párokat lányokat pasikat magunk mellé utazni tudj helyünk nincs Motel
Sziasztok.életvidám , nagy domborzatú , bevállalós szexmániás faszimádó nőként keresem pervi páromat,
Sziasztok masszőr pasi vagyok imádok nyalni hosszasan nagyon hosszasan keresek part.lanyt,irj privire adok elérhetőségét
Szia kedves idegen,
Hazassagaban nem boldog, 30as pasikent keresem az élet örömét.
Szolhat ez csak egyszeri szexről, de akár hosszabban tartó titkos kapcsolatról is.
Ha van kedved/kedvetek ismerkedni írj/írjatok privátban,minden mast megbeszelunk
Párokhoz is csatlakoznék.
Mivel nem függetlenként keresek, elég szűken behatárolható az az idősáv amikor nekem alkalmas lehet, ezért első körben helyben keresnék. Az évben adódhatnak olyan pillanatok amikor szabadabban, távolabb is nézelődhetek
Hazassagaban nem boldog, 30as pasikent keresem az élet örömét.
Szolhat ez csak egyszeri szexről, de akár hosszabban tartó titkos kapcsolatról is.
Ha van kedved/kedvetek ismerkedni írj/írjatok privátban,minden mast megbeszelunk

Párokhoz is csatlakoznék.
Mivel nem függetlenként keresek, elég szűken behatárolható az az idősáv amikor nekem alkalmas lehet, ezért első körben helyben keresnék. Az évben adódhatnak olyan pillanatok amikor szabadabban, távolabb is nézelődhetek
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk. Ma este párt fogadnánk egymás előtti sexre. Helyünk van
Telt alkatú pár házibarátja lennék.Macis alkatú srác vagyok.Irjatok nyugodtan.
Sziasztok Andrea vagyok 43 éves Nővel ismerkednék barátkoznék párom 47 éves közös baráti és kellemes szexre barát Nőt keresünk de csak Nőt ha valakit érdekel írj üzenetet!
Sziasztok , Telt duci lányt nőt keresek minden jóra , szeretek kényeztetni , Pest megye Vác és környéke , utazni tudok !
Ma este, Budapesten telt hölgyet kényeztetnék

szimpatikus amit írtok..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 25. péntek 03:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 25. péntek 03:18

Törölt felhasználó (3950942)
VIP

sziasztok
Házibarátot keresünk vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este várunk.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A csaj lehet bisex,mert nálunk is az. A többit levélben és fotó nélkül nincs ismerkedés senkivel még veled sem
renault68@freemail.hu
Házibarátot keresünk vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este várunk.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A csaj lehet bisex,mert nálunk is az. A többit levélben és fotó nélkül nincs ismerkedés senkivel még veled sem
renault68@freemail.hu
Sziasztok 38éves masszőr pasi keres most ma pasit szopás meg vagy ha akarod verd ki elottem a faszod vagy had verjem ki én .Gödöllő es környéke irj privirt adok tel szamot