not part bi ffir keresek jatekokra
Vannak-e itt olyan nyitott párok akik benne lennének kétfarok osszeerinteses egyszerre valo szopasaban! Hely kellene utazni tudunk! Adjatok elérhetoséget viber email messenger ha léteztek!
Sziasztok , Lányt nőt keresek minden jóra Pest megye Vác és környéke utazni tudok , 49 év pasi vagyok !
Sziasztok!!!Duci barátnömmel olyan pasit,nöt,párt keresünk hármasra,aki szivesen nyalizna,szopizna minket.Én 51 a barátnön 44
Sziasztok.A héten,bármelyik nap déltől,kora délutántól szívesen masszíroznék Pesten,vagy Pest környékén egy csinos hölgyet,vagy egy pár hölgytagját.Akár viszonzás nélkül is,de szívesen kényeztetném másképp is a tested.45 éves,diszkrét férfi vagyok,kép van rólam a társkeresőben.
Sziasztok, 45 éves pesti, pasi csatlakozna párokhoz. Nyitott vagyok minden jóra! Keress és ismerj meg! smile
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Szegeden keresem bevállalós női partnerem esti órákra. Hely megoldható
Telt alkatú feleséget basznák,szopatnák férje előtt vagy közösen.Én macis alkatú vastag farkú srác vagyok.Írjatok nyugodtan.Köszi

Székesfehérvár- Budapest Hölgy vagy pár?
átlagos alkatú veszprémi pasi ismerkedne telt hölgyekkel.
Sziasztok. Egy Bp-i magas arányosan telt idomú nőt keresek aki komoly nem csak írogatni akar itt az oldalkon hanem találkozni élőben és valós igazi partnert keres!

A jövő héten,bármelyik nap déltől,kora délutántól szívesen masszíroznék Pesten,vagy Pest környékén egy csinos hölgyet,vagy egy pár hölgytagját.Akár viszonzás nélkül is,de szívesen kényeztetném másképp is a tested.45 éves,diszkrét férfi vagyok,kép van rólam a társkeresőben.
Egy kedves, kíváncsi nővel ismerkednénk, elérhető távolságon belül.
Sziasztok!
Most ertem haza egyhetes távollétemből, és olyan párokat keresek, ahol a hölgy imádja a sok spermát. Flórián téri lakásomban szívesen vendégül látnék olyan hölgyeket, vagy párokat, akik szeretik, ha egy szép kemény szerszám hatalmasakat lő. Privatban varok minden kedves érdeklődőt. Egész nap állok rendelkezésükre!
Üdv
Dávid
Most ertem haza egyhetes távollétemből, és olyan párokat keresek, ahol a hölgy imádja a sok spermát. Flórián téri lakásomban szívesen vendégül látnék olyan hölgyeket, vagy párokat, akik szeretik, ha egy szép kemény szerszám hatalmasakat lő. Privatban varok minden kedves érdeklődőt. Egész nap állok rendelkezésükre!
Üdv
Dávid
Sziasztok! Pár házaspár társaságát keresem kellemes kapcsolatra kölcsönös kényeztetésre élvezetekre a hölgy örömére Szekszárdon és környékéről ! Válaszokat privát üzenetben várom!
Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kék szemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 150 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú nő személyében 20-53 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nem sovány, nem teltkarcsú, hanem extra molett. Ha van ilyen típusú Hölgy, vagy olyan hölgy, akinek ilyen alkatú ismerőse van, és vágyik kényeztetésre, simogatásra a szex mellett, kérem jelentkezzen!!!!!!
Nőt hosszasan kényeztetnèk a nyelvemmel!
Vannak-e itt olyan nyitott párok akik benne lennének kétfarok osszeerinteses egyszerre valo szopasaban! Hely kellene utazni tudunk! Adjatok elérhetoséget viber email messenger ha léteztek!
30-45 közötti nőt keresek Nyíregyháza környékén. Teltkarcsú alkat előny, de nem feltétel. Én 31 éves értelmiségi férfi vagyok. A többit privátban.