Telt, szub hölgyet vagy ilyen hölgytagú párt keresünk buja minőségi játékainkhoz, amit előre megbeszélt időpontban, budapesti BDSM kuckóban tartanánk. Leveleket csak olyan nőtől várunk, aki megfelel az adatlapunkon megadott elvárásainknak
Sziasztok! Telt hölgytagú párt házaspárt keresek Szekszárdon tartós szexkapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére! Választ privát üzenetben várom!
not part keresek minnel koverebbet en sem vagyok manoken kolcsonos szexrekor alkat nem szamit
Vannak-e itt olyan nyitott párok akik tudnának minket fogadni azaz lenne helyuk és 7végi idejuk! S nyitott lennének akár a bi dolgokra is! Viber esetleg messenger jo lenne hogy a részleteket megbeszélhessuk! Irjatok ha léteztek ducik vagyunk mindketten!!
miskolci duci hölggyel vagy párral taliznék. Diszkrét ápolt pasi vagyok.Privátban várom leveled.
Mellszopás-simogatás céljából keresek hölgyeket. Más alapból nem lenne, de ez a fétisem. Mindent privátban megbeszélünk ha elég bevállalós vagy és érdekel egy ilyen akár pár perces dolog mindenképp írj kérlek. Persze szimpátia alapján bármi megbeszélhető. 31 éves Budapesti fehér pasi vagyok. Ápolt, normális. Most szombaton HELYEM van!
Sziasztok! Győrből elhanyagolt vagy csupán csak kalandra vágyó kedves hölgy? Igényes, izmos nagyméretű pasi vagyok! Napközben érek rá, helyem van! Hölgyeim, írjatok!
sziasztok
Házibarátot keresünk vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este várunk.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A csaj lehet bisex,mert nálunk is az. A többit levélben és fotó nélkül nincs ismerkedés senkivel még veled sem
renault68@freemail.hu
Házibarátot keresünk vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este várunk.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A csaj lehet bisex,mert nálunk is az. A többit levélben és fotó nélkül nincs ismerkedés senkivel még veled sem
renault68@freemail.hu
Sziasztok!
Budapesti duci(!!) pár keres párt. Nem keresünk külön.
Ffi 172/120/47 barna hajú és barna szemű, 160/100/44 festett vörös hajú és barna szemű.
Kevés szabadidőnk van, havonta egy hetet van itthon a pár Ffi tagja csak akkor tudunk találkozni. Helyünk nincs, de megoldható (panzió stb)
Fotót előre nem küldünk!
Nem feltétlenül csak szexre keresünk, ami alakul. smile
Sikeres keresést mindenkinek
Email címünk: csaken911@gmail.com
Budapesti duci(!!) pár keres párt. Nem keresünk külön.
Ffi 172/120/47 barna hajú és barna szemű, 160/100/44 festett vörös hajú és barna szemű.
Kevés szabadidőnk van, havonta egy hetet van itthon a pár Ffi tagja csak akkor tudunk találkozni. Helyünk nincs, de megoldható (panzió stb)
Fotót előre nem küldünk!
Nem feltétlenül csak szexre keresünk, ami alakul. smile
Sikeres keresést mindenkinek
Email címünk: csaken911@gmail.com
Telt alkatú feleséget basznák, szopatnák férje előtt vagy közösen.
diszkréció adott. Én macis , fazonos-szőrös , vastag farkú srác vagyok. Fotóim, vidim van fent. írjatok nyugodtan priviben.

Keresek telt nőt aki szeretné hogy jól kinyalják!!!!! És komolyan gondolja!!!! Nem vagyok kamus én komolyan gondolom!!! Pest és környékéről
Duci hölgytagú pár vagyunk
Bisex párral ismerkednénk
Csak pár
Bisex párral ismerkednénk
Csak pár
Sziasztok!
Flórián téri lakásomban szívesen fogadnék hölgyet, párt mostanság.
Flórián téri lakásomban szívesen fogadnék hölgyet, párt mostanság.
Sziasztok miert extra kis méretűt?
(Ez egy válasz szepi1980 üzenetére (2019. 02. 22. péntek 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 22. péntek 13:25

Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk. Szombat este párt vagy extra kis intimmel rendelkező (max12) pasit keresünk. Helyünk van
Sziasztok!
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L) ,hölgyel ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L) ,hölgyel ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Vannak-e itt olyan nyitott párok akik tudnának minket fogadni azaz lenne helyuk és 7végi idejuk! S nyitott lennének akár a bi dolgokra is! Viber esetleg messenger jo lenne hogy a részleteket megbeszélhessuk! Irjatok ha léteztek ducik vagyunk mindketten!!
Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kék szemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 150 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú nő személyében 20-53 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nem sovány, nem teltkarcsú, hanem extra molett. Ha van ilyen típusú Hölgy, vagy olyan hölgy, akinek ilyen alkatú ismerőse van, és vágyik kényeztetésre, simogatásra a szex mellett, kérem jelentkezzen!!!!!! kamus hölgyek kiméljenek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok! Miskolci 38 éves nem független pasiként keresnék,telt vagy duci hölgyet,lányt,feleséget aki szeretné,hogy orálisan kielégitsem.Diszkréció adott s elvárt.Korhatár nincs,csak szimpátia alapján.
Sziasztok! Miskolci 38 éves nem független pasiként keresnék,telt vagy nőkért hölgyet,lányt,feleséget aki szeretné,hogy orálisan kielégitsem.Diszkréció adott s elvárt.Korhatár nincs,csak szimpátia alapján.
Sziasztok ! Lányt nőt keresek rendszeres együtt létre Pest megye Vác és környéke utazni tudok ! 49év pasi vagyok !