Helló
Pesti vagy környéki nagy cicis-popsis hölgyet keresek Ma esti kalandra
privin keres ha érdekes
Pesti vagy környéki nagy cicis-popsis hölgyet keresek Ma esti kalandra

privin keres ha érdekes

Fejér megyében ápolt, molett hölgyet keresek tartós, diszkrét kapcsolatra. Nézd meg az adatlapom és keress privátban. Szívesen ismerkedem/válaszolok!
Ma estére keresek Budapesten telt hölgyet, akit orálisan kényeztethetek. Akár viszonzás nélkül is
. Helyem van.

Sziasztok!
Borsodi, fiatalabb telt NŐT keresek minden finomságra!
Borsodi, fiatalabb telt NŐT keresek minden finomságra!

Sziasztok!
Ma estére keresem hölgyek és párok kellemes társaságát elsősorban önfeledt szex céljából. 31 éves hetero férfi vagyok Budapestről, a 3. kerületből. Helyet jelenleg nem tudok biztosítani, de szívesen utazom Budapest egész területén és vonzáskörzetében is.
Üdvözlettel:
Vidka
Ma estére keresem hölgyek és párok kellemes társaságát elsősorban önfeledt szex céljából. 31 éves hetero férfi vagyok Budapestről, a 3. kerületből. Helyet jelenleg nem tudok biztosítani, de szívesen utazom Budapest egész területén és vonzáskörzetében is.
Üdvözlettel:
Vidka
Sziasztok. 37 éves pasi vagyok. Hölgyet vagy párt keresek Veszprémből a hétvégére.
47/187/97 Budapesti férfias ( "átlagnál nagyobb" ) férfi, diszkrét lakásába vár izgalmas intim találkára...
Házaspár is jöhet...
Házaspár is jöhet...
Not pary keresek kor alkat nem szamit imadok sokaig nyalni ujazni dugni
Győr környékén keresem husis, duci barátnőmet. Intimékszeres, tetovált vagyok..
Formásan telt 50 körüli szimpatikus hölggyel barátkoznék.Írj belső üzenetet ha lètezel, ismerkedjünk.
46/187/97 Budapesti férfias férfi, átlagnál nagyobb intim mérettel.
Házaspár is jöhet.
Házaspár is jöhet.
Kedves Parok!
47 eves jo kineztu aranyosan telt alkatu budapesti nokent keresek part 40 eves kor korulieket szintent igenyesen telt alkatu holgytaggal. En biszex vagyok es a noi jatekok fontosak szamomra. Nalam az ismerkedes igy szokott zajlani: levelvaltas az elkepzelesekrol, kepcsere ( ruhas), telefonbeszelgetes ( hangouts preferalt ), elo randi ( eloszor inkabb csak benyomas szerzesre ). Ha mineden ok ezek utan szoktam telefonszamot adni es nem azert mert bujkalok, csak elegge ovatos lettem mar. Ezt nezzetek el nekem, ha lehet.
Privat uzenetben keressetek lehetoseg szerint.
47 eves jo kineztu aranyosan telt alkatu budapesti nokent keresek part 40 eves kor korulieket szintent igenyesen telt alkatu holgytaggal. En biszex vagyok es a noi jatekok fontosak szamomra. Nalam az ismerkedes igy szokott zajlani: levelvaltas az elkepzelesekrol, kepcsere ( ruhas), telefonbeszelgetes ( hangouts preferalt ), elo randi ( eloszor inkabb csak benyomas szerzesre ). Ha mineden ok ezek utan szoktam telefonszamot adni es nem azert mert bujkalok, csak elegge ovatos lettem mar. Ezt nezzetek el nekem, ha lehet.
Privat uzenetben keressetek lehetoseg szerint.
Sziasztok ketten egy punciban s ketten egy szajba valo akciohoz keresnenk erre nyitott párokat!Hely kellene utazni tudunk! Belso levelben adjatok elérhetoseget ha komolyak a szandekotok!
Sziasztok. Duci hölgytagu pár vagyunk. Ma este párt fogadnánk
Sziasztok! Nyitott megbízható Szekszárdi pár/házaspár házibarátja lennék tartósan a feleség örömére kényeztetésére! Válaszokat privát üziben várom!
47/187/97 tapasztalt szenvedélyes férfi Budapesti lakásába vár diszkrét intim találkára...
Házaspár is jöhet...
Házaspár is jöhet...
Sziasztok.42 éves Budapesti àpolt pasi vagyok.szép borotvàlt vastag farkam van...szivesen ismerkednék hölgyekel,pàrokal...irjatok...lehet telt is,szeretem...
Part keresek kor alkat nem szamit vagy not vagy szopni imado ffit a hetenn delelotre
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem Szfvár és Budapest környékén.
sziasztok. egyedülálló, egyedül élő, sportos srác ismerkedne.