Sziasztok!
Egerben keresnénk péntek estére, nem fotó modell alkatú párként, párt bi hölgy taggal és/vagy fiatal /18-25/, jóképű, "vastag" férfit a hölgy örömére.
Fürdéssel, szaunával, éjszakai "szórakozással" . Demjénben vagy egerszalókon szállnánk meg.
Ötleteket, lehetőségeket privátban, képeket emailban...
Egerben keresnénk péntek estére, nem fotó modell alkatú párként, párt bi hölgy taggal és/vagy fiatal /18-25/, jóképű, "vastag" férfit a hölgy örömére.
Fürdéssel, szaunával, éjszakai "szórakozással" . Demjénben vagy egerszalókon szállnánk meg.
Ötleteket, lehetőségeket privátban, képeket emailban...
Hol vagytok lányok, fiúk, párok????? Szeretkezni akarunk veletek és minden perverziót átélvezni egymás örömére. Kedden egész nap Bükfürdőn leszünk. Múlt héten is jelentkeztünk, de nem jött senki. Ismerkedni százan is szeretnének, de mikor valóban szeretkezni kellene már gond van. Ennyi kamus van itt??? Bizonyítsatok, mi készen állunk. Puszilunk benneteket.

Extrém kövér nőkért rajongó sportos férfi keres 150 kg feletti hölgyet.Felső súlyhatár nincs!
Jövő hét péntek éjjelre(2016.10.07) keresek Budapesten duci hölgyet
Sziasztok. Ma estére keresnénk párt egymás előtti szexre női bi-vel. Helyünk van.
Sziasztok.
Szeretöm keresném hölgy,pár személyében.
Budapest és környékén.
Szeretöm keresném hölgy,pár személyében.
Budapest és környékén.
Sziasztok!
Békéscsabán párhoz csatlakoznék.
Békéscsabán párhoz csatlakoznék.
Sziasztok
Szeretnék okt. 4-én este találkozni párral vagy hölggyel Bács m Kkfházán! Helyet tudok biztosítani!Nyitott vagyok mindenre 44/187/90 sportos alkatú pasi vagyok!
Szeretnék okt. 4-én este találkozni párral vagy hölggyel Bács m Kkfházán! Helyet tudok biztosítani!Nyitott vagyok mindenre 44/187/90 sportos alkatú pasi vagyok!
Duci hölgyet vagy ilyen hölgytagú párt (csak a hölgy örömére) keres alkalmi szexkapcsolatra egy mackós, bp-i pasi.
Sziasztok
80-150 kg közötti hölgyel vagy párral ismerkednék .
Bp-i nemfüggetlen pasi vagyok
80-150 kg közötti hölgyel vagy párral ismerkednék .
Bp-i nemfüggetlen pasi vagyok
Kedves nemdohányos duci maci telt párral, pasival ismerkednénk a korosztályunkból és a közelünkből
keresünk ápolt normális pasit a telt feleség kényeztetésére vastag méret hely elöny
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Csütörtök este párral ismerkednék!

Kedves nemdohányos duci maci telt párral, pasival ismerkednénk a korosztályunkból és a közelünkből
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek elhanyagolt kiéhezett anyukát-feleséget, túlfűtött nimfomán lányt.
Nagy mellű hölgyel,anyukàval ismerkednék
Csorna v körny!
36.170.65
Nagyobb intim
kisbakancs5@gmail.com
Csorna v körny!
36.170.65
Nagyobb intim
kisbakancs5@gmail.com
Olyan holgyet keresek aki szereti a nagydarab pasikat. Legyel kedves turelmes a tobbi nem fontos. Miskolc kornyeken.
Telt nőt kényeztetnék, vágyait teljesitenêm, érden és környékén!

50-es átlagos kinézetű pasi vagyok. Szeretem a kicsit extrém dolgokat (exhibicionizmus / kukkolás) illetve az orális kényeztetést. Anyagiak is megoldható! Szabolcs és környéke