duci szőrős pinát nyalnék anyagiak elenében
Duci 50es párom megosztanám pasikkal
Keresek olyan telt nőt! Aki szereti ha kényeztetik (nyalják) pest és környékéről!!!!!
(Ez egy válasz Fuckboy üzenetére (2018. 06. 12. kedd 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 12. kedd 23:32

Veszprem kornyeken nok vagy parok? Kor nem szamit.
En egy 19 eves normal testalkatu biszex srac vagyok
Sziasztok!
Telt pár aki kalandozna jövő héten P3sten esetleg velem?Írj!
Telt pár aki kalandozna jövő héten P3sten esetleg velem?Írj!
komárom megyében duci szőrős pinát nyalnák
Én szívesen verném előtted
(Ez egy válasz xlsss1 üzenetére (2018. 06. 07. csütörtök 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Miskolc és környékén érett, telt hölgyek társaságát keresném. Érzéki, a kölcsönös szimpátiaán és örömszerzésen alapuló titkos kapcsolatot keresek.
Sziasztok , Telt Duci lány nőt keresek minden jóra nem egyszeri alkalomra , Pest megye Vác és környéke utazni tudok ,48év pasi vagyok !
40 év felett a DUCI szőrős puncit nyalnák
Fiatal budapesti srácként ismerkednék. Írjatok levelet.

Sziasztok!
Ma este hölgyek, vagy párok előtt kiverném. Be is szállok szívesen, akár mindkét fél örömére.
Üdv:
Dávid
Ma este hölgyek, vagy párok előtt kiverném. Be is szállok szívesen, akár mindkét fél örömére.
Üdv:
Dávid
Sportos férfi keres nőies telt érett hölgyet párt rendszeres örömökre.
PRESIDENTE01 kamu ne dőljetek be neki!!!!
Sziasztok!
Dávid vagyok 30 éves helyesnek mondott férfi a 3. kerületből. Keresek ma estére és közös szimpátia esetén hosszútávra mindkét részől biszex párokat, illetve straponnal rendelkező hölgyeket kölcsönös örömszerzés céljából. Amennyiben felkeltettem bárki érdeklődését várom privát üzenetét. Kamusok, képkunyerálók kíméljenek.
További szép estét mindenkinek!
Üdv!
Dávid
Dávid vagyok 30 éves helyesnek mondott férfi a 3. kerületből. Keresek ma estére és közös szimpátia esetén hosszútávra mindkét részől biszex párokat, illetve straponnal rendelkező hölgyeket kölcsönös örömszerzés céljából. Amennyiben felkeltettem bárki érdeklődését várom privát üzenetét. Kamusok, képkunyerálók kíméljenek.
További szép estét mindenkinek!
Üdv!
Dávid
Szegeden vagy környékén keresek szex partnert vagy partnereket minden jóra

szörös pinát nyalnék 40 felet, ha jó esik
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem Szfvár és környékén
Sziasztok
Június 22-23-24 között keresek 2 napra kiadó szállást.Zala-Vas megyében.
Ami fontos,csendes,lehet erdős,vìzparti,a lènyeg,hogy csendes,nyugodt legyen ahol lehet akár a fűben is szexelni kora este :-p
Termèszetesen nem ingyen keresek szállást,sőt ha aki kiadná lehet kukkolhatna is :-p
De ezt bővebben ha lessz kiadó apartman,nyaraló,kis ház
Június 22-23-24 között keresek 2 napra kiadó szállást.Zala-Vas megyében.
Ami fontos,csendes,lehet erdős,vìzparti,a lènyeg,hogy csendes,nyugodt legyen ahol lehet akár a fűben is szexelni kora este :-p
Termèszetesen nem ingyen keresek szállást,sőt ha aki kiadná lehet kukkolhatna is :-p
De ezt bővebben ha lessz kiadó apartman,nyaraló,kis ház
Keresek olyan telt nőt! Aki szereti ha kényeztetik (nyalják) viszonzás nélkül is! Pest és környékéről!!
Veszprem kornyeken nok vagy parok? Kor nem szamit.