Szegeden és környékén hölgy aki ma este szeretné kinyalatni magát akár viszonzás nélkül? Kor, alkat nem számít.
telt szőrős puncit kényesztetnék támogatásal
támogatnák komárom megyében duci telt szőrős puncit
duci szőrős pinát kényesztetnék támogatásal
Sziasztok!
Dávid vagyok 30 éves helyesnek mondott férfi a 3. kerületből. Keresek ma estére és közös szimpátia esetén hosszútávra mindkét részől biszex párokat, illetve straponnal rendelkező hölgyeket kölcsönös örömszerzés céljából. Amennyiben felkeltettem bárki érdeklődését várom privát üzenetét. Kamusok, képkunyerálók kíméljenek.
További szép estét mindenkinek!
Üdv!
Dávid
Dávid vagyok 30 éves helyesnek mondott férfi a 3. kerületből. Keresek ma estére és közös szimpátia esetén hosszútávra mindkét részől biszex párokat, illetve straponnal rendelkező hölgyeket kölcsönös örömszerzés céljából. Amennyiben felkeltettem bárki érdeklődését várom privát üzenetét. Kamusok, képkunyerálók kíméljenek.
További szép estét mindenkinek!
Üdv!
Dávid
Telt nőket kényeztetném! H a van olyan akit érdekel írjon! Pest és környékéről!!!
Sziasztok , telt duci nőt lányt keresek minden jóra Pest megye Vác és környéke , utazni tudok !
Nagykanizsán és környékén telt lányt, hölgyet kényeztetnék!
Sziasztok 31 éves mozgássérült fiú végre szeretne már boldog lenni komoly kapcsolat, kaland, párok szinte minden érdekel és már akár fiú is szóba jöhet. AKIT ÉRDEKLEM ÍRJON ÜZENETET!
Sziasztok part nt keresunk eretebb korosztalybol mi duci kover par vagyunk
Hozzánk hasonló párokkal barátkoznánk. Szóló pasikkal nem. Bocsi.

telt szőrős puncit kényesztetnék támogatás viszonzattal
Sziasztok. 18éves "Budapesti" srác vagyok.
Ismerkednék első sorban idősebb nővel, persze ez nem feltétel!
Budapest és környékéről keresek nőt, Sülysáp, Nagykáta, Gyömrő, Tápiószecső, Jászberény stb.
Kérlek ha írsz akkor egy kis bemutatkozást írj magadról.
Alkat nem számít!
Üdv: RamboJack!
Ismerkednék első sorban idősebb nővel, persze ez nem feltétel!
Budapest és környékéről keresek nőt, Sülysáp, Nagykáta, Gyömrő, Tápiószecső, Jászberény stb.
Kérlek ha írsz akkor egy kis bemutatkozást írj magadról.
Alkat nem számít!
Üdv: RamboJack!

Sziasztok! 27 éves helyes, kedves pasi csatlakozna valós párhoz vagy hölgyhöz, Gödöllőröl vagyok, de tudok utazni, képem van fent adatlapomon. kor nem számít, inkább ápoltság.
Köszönöm hogy elolvastad, ha felkeltettem az érdeklődésed írj privátba
Köszönöm hogy elolvastad, ha felkeltettem az érdeklődésed írj privátba

Budapesti 60-év feletti hölgy házibarátja, masszőrje lennék.
Írj bizalommal.
Írj bizalommal.
duci szőrős puncit kényesztetnék anyagi támogatásal
Sziasztok. Hölgyek,párok?

Hétvégére keresünk csajt,párt vagy kis farkú pasit max 16 cm ha annál nagyobb ne is írj
nálunk a hölgy Bisex,de semmi sem kötelező.
viszont ha pasi vagy és nem szertsz nyalni ne is jelentkezz,mert hamar kiszűrünk és a kamusokat is.lányok között telefon elengedhetetlen és kép nélkül sem érdekel senki.legyen meztelen kép is,mivel nekünk is van.
Bp max 50 km re utazni is tudunk,mert messzebbre nem érdemes tapasztaltuk már
renault68@freemail.hu
nálunk a hölgy Bisex,de semmi sem kötelező.
viszont ha pasi vagy és nem szertsz nyalni ne is jelentkezz,mert hamar kiszűrünk és a kamusokat is.lányok között telefon elengedhetetlen és kép nélkül sem érdekel senki.legyen meztelen kép is,mivel nekünk is van.
Bp max 50 km re utazni is tudunk,mert messzebbre nem érdemes tapasztaltuk már
renault68@freemail.hu
telt szőrős puncit kényesztetnék , anyagival elenébe
Telt nőket! Kényeztetném! H a van olyan akit érdekel írjon! Pest és környékéről! !!