Keresek nem csak ma estére párokat akik szeretik a hármast
Nem kamusokat
Nem kamusokat
Sziasztok. Mi egy duci pár vagyunk. Keresünk Nyíregyházán hellyel rendelkező fogadni tudó pasit pasikat vagy párt többes élvezetekre. Mindenki örömére. Hétvégente érünk rá napközbeni talihoz.
Ma estére keresem Budapesten, telt alkatú hölgy partnerem első sorban kölcsönös orális szexre. Helyem van.
nyelvmesterjanos2017
SziaSztok pasik holnap reggel 8 tól Veresegyházan meg baszatnám 2-3 pasival alkalmi barátnömet kerlek irjatok privire elerhetoseget
SziaSztok pasik holnap reggel 8 tól Veresegyházan meg baszatnám 2-3 pasival alkalmi barátnömet kerlek irjatok privire elerhetoseget
szőrős pinát nyalnák 40 év felett
Sziasztok!
Dávid vagyok 30 éves helyesnek mondott férfi a 3. kerületből. Keresek ma estére és közös szimpátia esetén hosszútávra mindkét részől biszex párokat, illetve straponnal rendelkező hölgyeket kölcsönös örömszerzés céljából. Amennyiben felkeltettem bárki érdeklődését várom privát üzenetét. Kamusok, képkunyerálók kíméljenek.
További szép estét mindenkinek!
Üdv!
Dávid
Dávid vagyok 30 éves helyesnek mondott férfi a 3. kerületből. Keresek ma estére és közös szimpátia esetén hosszútávra mindkét részől biszex párokat, illetve straponnal rendelkező hölgyeket kölcsönös örömszerzés céljából. Amennyiben felkeltettem bárki érdeklődését várom privát üzenetét. Kamusok, képkunyerálók kíméljenek.
További szép estét mindenkinek!
Üdv!
Dávid
Keresek olyan telt nőt nőket!!! Aki szereti ha kényeztetik (nyalják) viszonzás nélkül is! Pest és környékéről!!
Csütörtökön napközben megyek Szegedről Budapestre autóval, illetve még aznap este 11 után visszafele is. Keresném hölgy/hetero pár utastársa(i)mat.
Érdeklődni privátban
Érdeklődni privátban
Hozzánk hasonló alkatú párokkal ismerkednénk barátkoznánk. Szóló pasikkal köszönjük nem!
Ha ezt tudom... tegnap mentem át Dorogon....
(Ez egy válasz Böbe3 üzenetére (2018. 06. 09. szombat 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti hölgyet keresek kötetlen kapcsolatra, nem csak egyszeri alkalomra!
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti hölgyet keresek kötetlen kapcsolatra, nem csak egyszeri alkalomra!
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok Szerda reggel 8 tól szeretném 2-3 pasival meg baszatni elég molett 47 éves páromat helyel rendelkezz vagy motel nem egy alkalomra tervezunk irj
Sziasztok Szerda reggel 8 tól szeretném 2-3 pasival meg baszatni elég molett 47 éves páromat helyel rendelkezz vagy motel nem egy alkalomra tervezunk irj privatba
Nyíregyházi duci hölgyet keresek szexkapcsolatra. Részletek privátban.

Sziasztok ,
Hölgyet ,párt keresek mintkét fél örömére Pécs és környékén . Bármi érdekes lehet ,adatlapon még több infó .
Szép napot !
Hölgyet ,párt keresek mintkét fél örömére Pécs és környékén . Bármi érdekes lehet ,adatlapon még több infó .
Szép napot !
Zala, Somogy megyében telt lány, hölgy? Imádok nyalni!

Én duci,kopasz puncist keresek...
(Ez egy válasz Böbe3 üzenetére (2018. 06. 09. szombat 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)

duci szőrős pinát nyalnák kényesztetnék
Nőként keresek nőt aki elélvezne velem a férjem előtt. A férjem csak nézne vagy csak engem kényeztetne de be is szálhat..ahogy akarod. Irj üzenetet ha érdekel

Duci is,szőrös is
de messzi vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 09. szombat 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 09. szombat 08:26

Törölt felhasználó (3856682)

duci szőrős pinát nyalnék