Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Telt párrral ismerkednék közös sex reményében,vagy amit szeretnétek!Alkalmazkodom az igényeitekhez!
Jövő héten Siófokon helyem is van!Privátban a részleteket,ha érdekel írj!
Jövő héten Siófokon helyem is van!Privátban a részleteket,ha érdekel írj!
Sziasztok Gödöllő felé nö pár aki sexelne
Sziasztok. 38 éves pasi vagyok. Hölgyet vagy párt keresek Veszprémből napközbeni talira is.
Sziasztok!
Kedd 18:00tól szerda reggel 8ig keresek valakit/ valakiket egy kis örömszerzásre
Helyem van a 13.kerben. Üzenetben megbeszéljük a többit
Kedd 18:00tól szerda reggel 8ig keresek valakit/ valakiket egy kis örömszerzásre

Helyem van a 13.kerben. Üzenetben megbeszéljük a többit

Sziasztok, fiatal potens srác hölgyet vagy párt keres, hely van Budapesten.
Hali ha gumi nélkül is szeretsz punciba élvezni akkor keress meg hátha megfelelünk egymasnak
(Ez egy válasz Keressetek35 üzenetére (2019. 06. 10. hétfő 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 10. hétfő 09:13

Telt feleséget basznák vagy szopatnák a férje előtt vagy közösen!Diszkréció adott,nem dohányzom.Macis alkatú vastag farkú srác vagyok.Írjatok nyugodtan.
Telt feleséget basznák vagy szopatnák a férje előtt vagy közösen!Diszkréció adott,nem dohányzom.Macis alkatú vastag farkú srác vagyok.Írjatok nyugodtan.
Sziasztok! Szivesen ismerkednék nőkkel vagy párokkal. 29éves budapesti izmos férfi vagyok. Ha van kedvetek irjatok nyugodtan. Arckép és több infó privátban

Törölt felhasználó (4052772)

Fluktuacio miatt betoltetlen az alabbi allas nalam:
beosztas:jo szereto
munkaido: hetkoznapkon esti orakban vagy hetvegen alkalmi jelkeggel
munkavegzes helye:Budapest agglomeracio
fizetes: termeszetben
palyazni lehet: 35 ev feletti, tapasztalt, egyedulallo budapesti vagy pest megyei ferfiaknak, jo kommunikacios keszseggel valamint jo neveltetessel. Puncinyalas alapelvaras.
Hogy en milyen vagyok? Hmm. Mondjuk tutajos.....
palyazni lehet: 35 ev feletti, tapasztalt, egyedulallo budapesti vagy pest megyei ferfiaknak, jo kommunikacios keszseggel valamint jo neveltetessel. Puncinyalas alapelvaras.

sziasztok
38 eves biszex ferfi vagyok,magas,ferfias,18cm-es formas farokkal
eddig csat aktivkent csatlakoztam biszex parokhoz,de most szeretnem kiprobalni a passzi szerepetis,pl. kozos szopast holggyel,de akar tovabb is mennek...
komolyan gondolom,nem kamus vagyok
autom van,tudok utazni,helyem most nincs,esetleg panzio vagy szabadban
kerem keressetek mailban,mindenkinek valaszolok
oxigen80@gmail.com
koszonom
38 eves biszex ferfi vagyok,magas,ferfias,18cm-es formas farokkal
eddig csat aktivkent csatlakoztam biszex parokhoz,de most szeretnem kiprobalni a passzi szerepetis,pl. kozos szopast holggyel,de akar tovabb is mennek...
komolyan gondolom,nem kamus vagyok
autom van,tudok utazni,helyem most nincs,esetleg panzio vagy szabadban
kerem keressetek mailban,mindenkinek valaszolok
oxigen80@gmail.com
koszonom
Figyelmes, diszkrét, humoros mackós pasi vagyok, aki partnereket keres. Hölgy vagy PÁR jelzését várom, egy kellemes, érzéki ismerkedéshez, aztán pedig a többit meglátjuk. Köszönöm a figyelmet.

Üdv!
veszprémi pasiként ismerkednék telt hölgyekkel.imádom a nagy kerek hátsókat. utazni is tudok.
veszprémi pasiként ismerkednék telt hölgyekkel.imádom a nagy kerek hátsókat. utazni is tudok.
Nincs senki akihez csatlakozhatnék Debrecenbe a hosszú hétvégén, hölgyekhez vagy párokhoz akár?

Debrecenbe keresek hosszú hétvégére hölgyeket, párokat zöld övezetbe a szabadban vagy bárhol kukkolásra, beszállni hozzátok akár!

Fluktuacio miatt betoltetlen az alabbi allas nalam:

Sziasztok lányt/nőt, illetve párt keresek akikkel kellemes, és erotikában gazdag órákat tudok eltölteni.
Akit érdekelne az ötletem kérem írjon, és a többit meg beszéljük, itt üzenetben vagy személyesen egy kávé vagy valami édes mellet.
Akit érdekelne az ötletem kérem írjon, és a többit meg beszéljük, itt üzenetben vagy személyesen egy kávé vagy valami édes mellet.
molett/duci hölggyel ismerkednék vagy ilyen hölgytagú párral
Sziasztok!
Ma este (csütörtök) keresem ápolt párok és hölgyek ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra.
Hely van.(Bp.)
Ma este (csütörtök) keresem ápolt párok és hölgyek ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra.
Hely van.(Bp.)
Sziasztok Sportos pasiként csatlakoznák nőkhöz vagy párokhoz estleg párokal bisex dolgokat is kipróbálnák