Párt keresünk telt alkattal, ( nagy cicis , kerek nagy fenékkel,macis alkattal, vastag farokkal ) írjatok nyugodtan, mindenkinek válaszolunk.

Sziasztok.38 éves férfi vagyok.Hölgyet vagy párt keresek ma estére.
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok.38 éves férfi vagyok.Hölgyet vagy párt keresek Veszprém és környékéről ma estére.
Hétfő ( 14-én) az esti órákba szívesen találkoznák egy szimpatikus párral vagy hölggyel ! Utazni tudok!
Sziasztok Miskolcon keresek hölgyet vagy párt.Minden jóban benne vagyok.privátban írj
Not vagy part vagy bi ffit keresek ma delelott barcika ozd kozott
Hétfőre az esti óràkba keresek párt, hölgyet!
Utazni és fogadni is tudok! Kecskemét kk!
Utazni és fogadni is tudok! Kecskemét kk!
Telt alkatú párhoz jelenetkezem. Én is telt , macis vagyok!

Sziasztok! Fiatal budapesti srácként ismerkednék.
Sziasztok
Most hétvégére szombatra keresünk elsős sorban párt .Vagy esetleg férfit a hölgy örömére.
Bp_i 45_ős pár vagyunk.
Tel számot irj .
Köszi.
Szép estét.
Most hétvégére szombatra keresünk elsős sorban párt .Vagy esetleg férfit a hölgy örömére.
Bp_i 45_ős pár vagyunk.
Tel számot irj .
Köszi.
Szép estét.
Ma delelotre keresek mackos szopni imadot ozd barcika eger salgotarjan kozott kor nem szamit
Sziasztok! Fiatal budapesti srácként ismerkednék.
Sportos ferfikent telt holgyet part keresek. Lehetsz erett fazonos termeszetes.
Sportos ferfikent telt holgyet part keresek. Lehetsz erett fazonos termeszetes.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex vagy csak "kiváncsi" férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Sziasztok! Debrecen es környékén keresek holgyet párt a hölgy örömére.
Hosszan szeretek nyalni,s jol tudok is.
Akár töbszöri orgazmus .
Hosszan szeretek nyalni,s jol tudok is.
Akár töbszöri orgazmus .
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Telt alkatú pár házibarátja lennék.Macis alkatú vastag farkú srác vagyok.Írjatok nyugodtan.
Tudom, hogy kb 0,5 % az esélyem, de hátha...
Természetes szőrzetű biszexuális hölgyet keresünk harmadiknak.
(Nyilván a fazonos, vagy a szőrtelen sem kizáró ok)
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, feszesen telt alkatú, igazi husi, aki mindig nedves... Sorozatos, remegős orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki. Annyira vágyik a punci után, hogy már-már fizikai fájdalma van emiatt és én sajnos ezt az egyet nem tudom neki megadni....
)
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll...
Természetes szőrzetű biszexuális hölgyet keresünk harmadiknak.
(Nyilván a fazonos, vagy a szőrtelen sem kizáró ok)
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, feszesen telt alkatú, igazi husi, aki mindig nedves... Sorozatos, remegős orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki. Annyira vágyik a punci után, hogy már-már fizikai fájdalma van emiatt és én sajnos ezt az egyet nem tudom neki megadni....

Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll...