Szia!Lányos játékokhoz keresünk egy biszex hölgyet.
Sziasztok!
Szeplős, félénk és nem a legszebb hölgyek-lányok játékszere lennék. Ellenben mosok-főzök-takarítok.
Üdvözlettel
Zsolt
Szeplős, félénk és nem a legszebb hölgyek-lányok játékszere lennék. Ellenben mosok-főzök-takarítok.
Üdvözlettel
Zsolt
Telt-molett alkatú párhoz csatlakoznék. Szopatnám-kefélném a feleséget férjével közösen. Diszkréció adott és elvárt. Írjatok nyugodtan.Fotóim vannak fent.

Telt hölgyet nyalnék ma délután/este, akár viszonzás nélkül is
(Bp., helyem van)

Kecskeméti párt keresek
sziasztok! 34éves pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra ma estére helyünk van!
Sziasztok.38 éves férfi vagyok.Hölgyet vagy párt keresek ma éjszakára.Fejér,Veszprém, Vas,Zala,Győr,Somogy megyékből
Szeged és környékén ismerkednék telt hölggyel, illetve párral.
Sziasztok. Miskolc és Nyíregyháza között keresek sexelni vágyó nőket párokat akihez lehet csatlakozni. Nem model alkatuak előnyben. A teltebb 45+ tol lenne az igazi. Akár heteró vagy bi alapon is.
Sziasztok.
28 éves kedves, ápolt srác vagyok, szívesen csatlakoznék párhoz, nőhöz, képem van fent adatlapon, ha érdekel írj privit
szép estét
28 éves kedves, ápolt srác vagyok, szívesen csatlakoznék párhoz, nőhöz, képem van fent adatlapon, ha érdekel írj privit

Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 50 év közötti párt keresünk a barátnőmmel!
A párom még kezdő ebben a "műfajban", egyelőre csak néznénk a szeretkezéseteket, de bármi előfordulhat (rajtam nem fog múlni semmi).
Ápolt, igényes, minden téren megbízható, nem együtt élő pár vagyunk.
Utazás nem gond, hétvégén érünk rá.
A párom még kezdő ebben a "műfajban", egyelőre csak néznénk a szeretkezéseteket, de bármi előfordulhat (rajtam nem fog múlni semmi).
Ápolt, igényes, minden téren megbízható, nem együtt élő pár vagyunk.
Utazás nem gond, hétvégén érünk rá.
Ffit keresunk 3mas szexre
Sziasztok.....egy párt keresek ahol a Hölgy molett perverz és buja...nyalás öklözés centrikus
Telt alkatú hölgyeket/párokat keresnék alkalmi/tartós szexkapcsolatra Budapesten és annak környékén. Nem vagyok egy nádszálember én sem. A farokméreteim átlagosak (15/4,5cm). Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését/fantáziáját írjon nyugodtan.
Sziasztok. Csinos telt alkatú hölgyet hosszan kènyeztetnèk nyelvel.Akàr viszonzàs nèlkül is.Pàrok hölgytagjàt is a pàrja elött,vagy a párjával együtt. Kölcsönös diszkrèció alap.Bp ès környèke.
nyiregyhazi hölgyek vannak itt sex kapcsolatra????
Tisza Tó környékéről keresünk megbízható, normalis kommunikatív, értelmes pasit, aki csatlakozna egy egymást szerető házaspárhoz... L40 arányosan telt( 90+) F42 sportos, izmos ....( Enyhe bi aktiv belefér, de nem feltétel) ... Aki úgy gondolja, hogy eme feltételeknek megfelel, az keressen minket a kivancsi5350@gmail.com címen, egy fényképes bemutatkozással... Üdv M&L
duci,..extra duci hölgyet keresek,..Bp.és környékéről hosszú távú kapcsolatra!! Kor nem számít ,..diszkréció igen.
? Senki?
(Ez egy válasz Kiváncsi74 üzenetére (2019. 11. 23. szombat 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 23. szombat 07:06

Sziasztok miskolcon vagy környékéröl keresek telt nőt vagy párt (akár mindkét fél örömére) kor alkat etnika nem releváns. Higiénia diszkréció adott elvárt. Nem dohányzom nem fogyasztok alkoholt és drogot. Inteligens nem agresszív és nem tolakodónak mondott vagyok. Utazni tudok.
Szia! Szívesen ismerkednénk közös szex reményében egy lánnyal.