Sziasztok! Szombat estére keresünk egy jó kiadós hámas sexre férfit. Privatba írjatok
Kecskeméti párt keresek
Ffit keresünk 45-65ev között alkat nem szamit
Sziasztok. Szép napot. Budapesti nőiesen telt idomú aki egyben van alkatra igényes független nőt keresek ha van ilyen. Jó lenne
Privátban írjál jelentkezz légyszives.

sziasztok. ismerkednék Hölgyel v. Párral

Péntek (március. 6.) és/vagy szombat (március 7.) este telt hölgyet nyalnék, akár viszonzás nélkül is
(Bp., helyem van, de szívesen utazok is)

Telt alkatú párhoz jelentkezek. Feleséget kúrnák szopatnék férje előtt vagy közösen.Kapcsolatban vagyok ezért diszkréció adott.Írjatok nyugodtan.

Sziasztok. Bp-i pár diszkrèt partnere lennèk,a hölgy kènyeztetèsère.A kàr csak kukkolás vagy maszti is lehet. Képek vannak fent,kapcsolatra jelölèsnèl engedèlyezem.
Sziasztok !
Párral/házaspárral hölgyel ismerkednék Szekszárdon kellemes játszadozásra, kényeztetésre és minden jóra. Válaszokat privát várom !
Párral/házaspárral hölgyel ismerkednék Szekszárdon kellemes játszadozásra, kényeztetésre és minden jóra. Válaszokat privát várom !

Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pártként, hozzánk hasonló párt keresünk. Helyünk van
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pártként, hozzánk hasonló párt keresünk. Helyünk van
Párhoz csatlakoznék Cuckoldra bi sexjátékokra
stb izgi dologra.Alkat nem,de ápoltság,igényesség
feltétel.
Akár Domináns játékok is,ahol a hölgy kényszeríti a férjet,hogy
felszopja a farkat illetve sex közben puncit,zacsit nyaljon stb
stb izgi dologra.Alkat nem,de ápoltság,igényesség
feltétel.
Akár Domináns játékok is,ahol a hölgy kényszeríti a férjet,hogy
felszopja a farkat illetve sex közben puncit,zacsit nyaljon stb
Sziasztok!
Nagy popsi nagy mell 44 éves szőke kék szemű feleség keres férjével 50-60-as korosztályt ismerkedés és sexuális játszadozás céljából.Molett normális játszótársak és akik komolyan gondolják.
Nagy popsi nagy mell 44 éves szőke kék szemű feleség keres férjével 50-60-as korosztályt ismerkedés és sexuális játszadozás céljából.Molett normális játszótársak és akik komolyan gondolják.
Párokhoz csatlakoznék Bi Cuckold játékokra. DEBRECEN!100 KM
Szivesen felszopnád egy pasi farkát mielőtt megdöngeti az asszonykádat?
Esetleg csak simán végignéznéd?
Esetleg két farok a punciba vagy szendvics?
Játszadozni egymással az asszonyka eéőtt?
Szivesen felszopnád egy pasi farkát mielőtt megdöngeti az asszonykádat?
Esetleg csak simán végignéznéd?
Esetleg két farok a punciba vagy szendvics?
Játszadozni egymással az asszonyka eéőtt?
Telt alkatú pár házibarátja lennék.Macis alkatú vagyok,nem dohányzom és kapcsolatban élek.Ha érdekes lehetek írjatok.
Sportos pasi dunaújvárosi rejtekhelyén hölgyet, párt fogad....
Sziasztok. 38 éves férfi vagyok,ma estére keresek hölgyet vagy párt Veszprém és környékéről.
Sziasztok. 38 éves férfi vagyok,ma estére keresek hölgyet vagy párt Veszprém és környékéről.
Miskolcon keresek diszkréten hölgyet bi párt,priviben várom a jelentkezést
Holnap a Balaton déli részén napközben lesz valakinek kedve egy kis játszadozásra, kukkolásra?