Sziasztok
(Ez egy válasz Ritababy üzenetére (2020. 03. 07. szombat 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok
Én szivesen csatlakoznèk hozzátok!
(Ez egy válasz Ritababy üzenetére (2020. 03. 07. szombat 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szivesen csatlakoznèk hozzátok!

Sziasztok! Telt pár esetleg?

Ma (szombat) este telt hölgyet (akár pár tagját is) nyalnék, akár viszonzás nélkül is
(Bp., helyem van, de szívesen utazok is)

Bp.-i vagy Pest megyei, 45-55 év feletti hölgyet vagy hasonló korú biszex (vagy biszex iránt érdeklödő) férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Sziasztok
Péntek estére keresünk egy bpi, hellyel rendelkező átlagos, vagy nagyobb mérettel rendelkező srácot akit szereti a telt idomokat ( nagy popsi, nagy cicik) és eljönne velünk szórakozni, majd ha megvan a kellő szimpátia, akár nála folytathatjuk.
Péntek estére keresünk egy bpi, hellyel rendelkező átlagos, vagy nagyobb mérettel rendelkező srácot akit szereti a telt idomokat ( nagy popsi, nagy cicik) és eljönne velünk szórakozni, majd ha megvan a kellő szimpátia, akár nála folytathatjuk.
Sziasztok, szívesen csatlakoznék hozzátok
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 03. kedd 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 03. kedd 18:51
Törölt felhasználó (4174592)

Ffit keresünk 45-65ev között alkat nem szamit
Sziasztok! Pároknál videóznék fenyképeznék, ha akad itt olyan pár akik szívesen megörökítenék együttlétüket, de nem akarnak a kamerával, telefonnal bíbelődni, írjanak bátran.
Udv
Dávid
Udv
Dávid
Sziasztok! Férfit keresünk feleségem mérhetetlen sexuális vágya kielégitésére. Szeresd a telt idomokat
Nőt párt nyalnek függnek szopatnek kor alkat nem szamit
Sziasztok!
Párokat, vagy csajokat keresünk, közös hancúrhoz!
)
Győr, és környékén!
Izgalmas keresgélést mindenkinek!
Párokat, vagy csajokat keresünk, közös hancúrhoz!

Győr, és környékén!
Izgalmas keresgélést mindenkinek!
Sziasztok !
Szombat estére Szekszárdon és környékén párhoz/házaspárhoz csatlakoznék a hölgy kellemes kényeztetésére örömére. Választ privát várom !
Szombat estére Szekszárdon és környékén párhoz/házaspárhoz csatlakoznék a hölgy kellemes kényeztetésére örömére. Választ privát várom !
Sziasztok! Szombat estére keresünk egy jó kiadós hámas sexre férfit. Privatba írjatok
Kecskeméti párt keresek
Ffit keresünk 45-65ev között alkat nem szamit
Sziasztok. Szép napot. Budapesti nőiesen telt idomú aki egyben van alkatra igényes független nőt keresek ha van ilyen. Jó lenne
Privátban írjál jelentkezz légyszives.

sziasztok. ismerkednék Hölgyel v. Párral

Péntek (március. 6.) és/vagy szombat (március 7.) este telt hölgyet nyalnék, akár viszonzás nélkül is
(Bp., helyem van, de szívesen utazok is)