Ismerkednék veled
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 21. szombat 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 21. szombat 00:14

Törölt felhasználó (4307062)

mit jelent, hogy perverz?
Szia..levélben leírzam,hogy a számomra mit jelent
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 21. szombat 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 21. szombat 00:14

Törölt felhasználó (4307062)

Telt hölgytagu pár vagyunk jó méretü pasit keresünk üzi
Sziasztok hölgyet vagy párt keresek van itt olyan akihez csatlakozhatnék?
(Ez egy válasz kovaga1 üzenetére (2020. 03. 20. péntek 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (1478352)

Sziasztok.
Telt , duci , kövér hölggyel vagy ilyen hölgy tagú párral ismerkednék . Nem vagyok független
Telt , duci , kövér hölggyel vagy ilyen hölgy tagú párral ismerkednék . Nem vagyok független
Perverz molett??
Sziasztok.
Sziasztok. 38 éves férfi vagyok,ma estére keresek hölgyet vagy párt.
Kis méretű de vastag farkammal *mindig teli gecivel* telt alkatú pár kukkolója lennék, vagy kefélném a férjel közösen a feleséget.Írjatok.
Ma este szívesen lennék hellyel rendelkező hölgyek, párok partnere minden finomságban!
valaki bevállalna engem?
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pártként hozzánk hasonló párt keresünk ma estére. Helyünk van
sziasztok! Házibarátot keresünk 40-60 éves korig ettől nincs eltérés. vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este várunk.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A csaj lehet bisex,mert nálunk is az. A többit levélben . UI :a bulihoz hozzá is kell járulni hogy azért ne mi álljunk mindent
renault68@freemail.hu
renault68@freemail.hu
Sziasztok
Olyan lányokat, párokat keresek akik szívesen megismerkednének egy olyan Fiúval akinek nem egy fasz kép a társkereső profil képe. És amit meg beszélnek vele az úgy is lesz, ott lesz amikorra ígéri.
Remélem vannak is ilyen lányok vagy párok.
Olyan lányokat, párokat keresek akik szívesen megismerkednének egy olyan Fiúval akinek nem egy fasz kép a társkereső profil képe. És amit meg beszélnek vele az úgy is lesz, ott lesz amikorra ígéri.
Remélem vannak is ilyen lányok vagy párok.
Sziasztok telt párral ismerkednénk hosszú távon BP
Szopni imadot keresek
Not part vagy not ill ffit keresunk kor 40folott alkat nem szamit