Telt molett,Hölgyet nyalnék pisilésig,popsit,puncit élvezésig.Gyere és ülj a számra
Békés, vagy csongrád megyében keresünk duci maci kövér telt párral ismerkednénk találkoznánk barátkoznánk
Sziasztok!
Budapesti hölgyekkel ismerkednék. Kötetlen, diszkrét barátság extrákkal. Helyem van 11. kerben. Fogadni és utazni is tudok. Játszunk egy jót!!!
Üdv
Z
Budapesti hölgyekkel ismerkednék. Kötetlen, diszkrét barátság extrákkal. Helyem van 11. kerben. Fogadni és utazni is tudok. Játszunk egy jót!!!
Üdv
Z
Telt hölgy társaságát keresem hosszútávú erotikus alapokon nyugvó kapcsolatra. 33 éves független, hetero férfi vagyok Budapestről. Előre leegyeztetett időben tudok helyet biztosítani, de szívesen utazom is. Magas szexkulturával és tapasztalattal rendelkezem. Ha felkeltettem bárki érdeklődését, vagy fantáziáját, várom mihamarabbi privát üzenetét.
Üdvözlettel
Dávid
Üdvözlettel
Dávid
Sopron környékén lennék házibarátja egy 50 + os párnak. Minden érdekel ami gyönyört okoz.
feri196906@freemail.hu
feri196906@freemail.hu
Ismerkednék veled
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 21. szombat 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 21. szombat 00:14

Törölt felhasználó (4307062)

mit jelent, hogy perverz?
Szia..levélben leírzam,hogy a számomra mit jelent
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 21. szombat 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 21. szombat 00:14

Törölt felhasználó (4307062)

Telt hölgytagu pár vagyunk jó méretü pasit keresünk üzi
Sziasztok hölgyet vagy párt keresek van itt olyan akihez csatlakozhatnék?
(Ez egy válasz kovaga1 üzenetére (2020. 03. 20. péntek 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (1478352)

Sziasztok.
Telt , duci , kövér hölggyel vagy ilyen hölgy tagú párral ismerkednék . Nem vagyok független
Telt , duci , kövér hölggyel vagy ilyen hölgy tagú párral ismerkednék . Nem vagyok független
Perverz molett??
Sziasztok.
Sziasztok. 38 éves férfi vagyok,ma estére keresek hölgyet vagy párt.
Kis méretű de vastag farkammal *mindig teli gecivel* telt alkatú pár kukkolója lennék, vagy kefélném a férjel közösen a feleséget.Írjatok.
Ma este szívesen lennék hellyel rendelkező hölgyek, párok partnere minden finomságban!
valaki bevállalna engem?
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pártként hozzánk hasonló párt keresünk ma estére. Helyünk van