Formásan telt hölgyet (nagy cici, nagy pops), vagy hölgytagú párt keresek hosszútávú erotikus kapcsolatra. 33 éves helyes, mackós, hellyel rendelkező férfi vagyok Budapestről, a 3. Kerületből. Ápoltság, diszkréció, kifinomultság adott és elvárt.
Szép napot!
Vidka
Szép napot!
Vidka
Dombóvár v környékén ismerkednék
40 es vékony pasi vagyok.
40 es vékony pasi vagyok.
Zalaegerszegen ismerkednék. Írj privátban.
sziasztok kalocsa solt dunafoldvar kornyeki pasit keresnenk akinek lenne sajat helye (panzio nem erdekel!) s aki szereti a duci noket ! s 7vegen is ra e
Hölgyet , biszex hölgytagú párt keresünk mindhármunk , párcserés örömökre buja,izgalmas szex megéléséhez.
Sziasztok. Mire gondoltok?
(Ez egy válasz bekesipar74 üzenetére (2020. 06. 09. kedd 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 09. kedd 12:05
sziasztok kalocsa solt dunafoldvar kornyeki pasit keresnenk akinek lenne sajat helye (panzio nem erdekel!) s aki szereti a duci noket ! s 7vegen is ra e
Sziasztok! Telt hölgyet keresek, akit hosszan nyalhatok, az arcomra ülne és kényszer nyalatna..
Sziasztok!Hozzánk hasonló pár ismeretségét keressük .
Telt alkatú párhoz jelentkezek. Feleséget vagy barátnőt kúrnák szopatnék férje előtt vagy közösen.Kapcsolatban vagyok ezért diszkréció adott.Írjatok nyugodtan.
Keresünk telt hölgytagú párt mi is azok
Sziasztok! Dugas kozben illetve utanna is nyalnek erre nyitott pároknál akiket szinten izgatna a szituácio! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok elektro szex játékhoz keresek partnert Kalocsa környékéről nő vagy férfi személyében.!!!
Sziasztok!
Ma esti órákban szívesen látnék vendégül telt, dús keblű/ fenekű hölgyeket, hölgytagú párokat Flórián téri lakásomban Diszkréció és ápoltság adott és elvárt. 19:00-20:00 óra magasságában.
Üdvözlettel
Dávid
Ma esti órákban szívesen látnék vendégül telt, dús keblű/ fenekű hölgyeket, hölgytagú párokat Flórián téri lakásomban Diszkréció és ápoltság adott és elvárt. 19:00-20:00 óra magasságában.
Üdvözlettel
Dávid
Potens férfi aki csatlakozna hozzánk?? Aki jól megbaszná a feleségem és nem csak maszatol? Privát leveleket várunk
Idősebb pasit keresek, aki a számba spriccelne.
Sziasztok!
Üdvözlettel
Dávid
Üdvözlettel
Dávid
Orosháza környékén ismerkednénk találkoznánk barátkoznánk duci maci kövér telt párral hölggyel vagy pasival
Sziasztok!párral hölggyel ismerkednék!Skype,email:ducitnekem@freemail.hu

teltcica36

sextet