Veszprémi sportos pasi kényeztetne telt hölgyet.
Sziasztok,engem érdekelne nagyon szivesen csatlakoznák hozzátok ha gondoljátok tel. szám csere is oké.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 09. péntek 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 09. péntek 13:20
Törölt felhasználó (3999252)

Ma délutánra, estére keresnénk normális, helyes, igényes, akár bi aktív pasit aki nem kamus, kedveli a telt plus size idomokat, szeretné ha a párommal közösen orálisan kényeztetve legyen, és csatlakozna hozzánk... Mezőkövesden lesz helyünk ma este.. Ha komolyan gondolod írj mailt küldj egy fényképet... kivancsi5350@gmail.com NEM KERESÜNK NAGY MÉRETŰ PASIT... MAX 17-18...ha magadra ismersz írj.
Szia, sziasztok! Zoli vagyok egy 26 éves mezőberényi (Békés megye) srác és szívesen ismerkednék 20 és 60 közötti hölgyekkel. Alkalmi vagy tartós sexkapcsolatot keresek, barátság extrákkal. Bármiben benne vagyok, nincsenek nálam tabuk. Nyitott vagyok mindenre és új dolgokra is. Diszkréten adott és elvárt. Várom mihamarabbi visszajelzéseteket.Szép napot kívánok!

Törölt felhasználó (4433782)
VIP

Fiatal, szenvedélyes duci lány (100 kg körül) keres érett, értelmes, intelligens pasit hosszú távú kötetlen kapcsolatra. Budapest környéke, testalkatot kedvelő vonzó urak jelentkezzenek. Email: meribelle818@gmail.com
én szívesen rád írnék, ha nem vagyok ellenedre..))
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 10. szombat 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 10. szombat 17:16
Törölt felhasználó (4433782)
VIP

Fiatal, szenvedélyes duci lány (100 kg körül) keres érett, értelmes, intelligens pasit hosszú távú kötetlen kapcsolatra. Budapest környéke, testalkatot kedvelő vonzó urak jelentkezzenek. Email: meribelle818@gmail.com
olyan budapesti hölgyel, párral ismerkednék, aki kedveli a mackós pasikat..))
Telt molett duci alkatú feleséged nyalnám szopatnám basznám előtted vagy közösen.Írj nyugodtan diszkréció adott...
Sziasztok! Telt,molett,plus size, duci partnert-hölgyet,párt-keresek szenvedéllyel,teljes odaadással!
Érzéki, túlfűtött, hosszan tartó, egész éjjel lepedőt gyűrni szerető Nővel vagy párral ismerkednék akik inkább hosszabb/tartós kapcsolatot részesítik előnyben. Írj, beszéljünk és minden kiderül

Sziasztok , ma estére keresek lányt -hölgyet Pest megye Vác és környéke utazni tudok !
Ma délutánra, estére keresnénk normális, helyes, igényes, akár bi aktív pasit aki nem kamus, kedveli a telt plus size idomokat, szeretné ha a párommal közösen orálisan kényeztetve legyen, és csatlakozna hozzánk... Mezőkövesden lesz helyünk ma este.. Ha komolyan gondolod írj mailt küldj egy fényképet... kivancsi5350@gmail.com NEM KERESÜNK NAGY MÉRETŰ PASIT... MAX 17-18...ha magadra ismersz írj.
Sziasztok
Szombat este lenne pár vagy lány/hölgy/anyuci Csepel esetegSzigetszentmiklos környèkèn aki benne lenne kis huncutkodásban?
Szombat este lenne pár vagy lány/hölgy/anyuci Csepel esetegSzigetszentmiklos környèkèn aki benne lenne kis huncutkodásban?
Van itt olyan férj aki kimondottan telt-macis picit sörhasú ,vastag de nem nagy faszú ,fazonra nyírt szőrös , sok gecivel rendelkező pasit keres felesége barátnője kényeztetésére ? Szívesen baszom, kúrom szopatom a feleséged.Írj rám és ismerkedjünk. Fotóim és videóm van fent. Diszkréció adott.
Itt egy imádó!!!!
(Ez egy válasz hasika üzenetére (2020. 09. 26. szombat 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 26. szombat 08:48

Sziasztok!
Extra duci nő vagyok. Olyan párok, nők vagy férfiak társaságát keresem, akik kimondottan rajonganak a hájacskákért
Extra duci nő vagyok. Olyan párok, nők vagy férfiak társaságát keresem, akik kimondottan rajonganak a hájacskákért

Érett, telt Nővel ismerkednék. Bármi lehet. Egyedülálló vagyok, egyedül élek, 35 éves, sportos. Adatlapomon sok minden megtalálható

Sziasztok.Baranyában ismerkednénk párral vagy méretes pasival.Helyed jó lenne ha van.
Molett,duci szerelmemet keresem aki találkozni is mer és nem csak álmodozik a többes élvezetekről

Sziasztok. Hosszú távú, baráti kapcsolatot keresük ahol a sex fűszer és élvezet. Ne csak az ágyban, de agyban is kell az összhang.
Sziasztok , tel duci lány - hölgy lenne aki ismerkedne ? 50 éves vagyok Pest megye Vác és környéke utazni tudok !