50es pasi hölgyet ill párt keres irj privit ha érdekel
Kicsit teltek vagyunk,partnereket keresünk!Írjatok nyugodtan.
Sziasztok. Pár vagy hölgy ma estére Veszprémből? Talihelyem van. 37 éves pasi vagyok.
Sziasztok. Piss..szerető pàr,hölgy???facesitting??
Sziasztok.38 éves férfi vagyok.Hölgyet vagy párt keresek Veszprém és környékéről ma estére. Helyem van.
Sziasztok.38 éves férfi vagyok.Hölgyet vagy párt keresek Veszprém és környékéről ma estére. Helyem van.
Sziasztok!
18-55 év közötti fiatal-fiatalos Lány(ok)-Nő(k)-Asszony(ok) üzenetét várom leginkább Budapestről, Pest megyéből.
Csak nálad ...
18-55 év közötti fiatal-fiatalos Lány(ok)-Nő(k)-Asszony(ok) üzenetét várom leginkább Budapestről, Pest megyéből.
Csak nálad ...

Sziasztok!
Ma estére keresem hölgyek és párok kellemes társaságát elsősorban önfeledt szex céljából. 31 éves hetero férfi vagyok Budapestről, a 3. kerületből. Helyet jelenleg nem tudok biztosítani, de szívesen utazom Budapest egész területén és vonzáskörzetében is.
Üdvözlettel:
Vidka
Ma estére keresem hölgyek és párok kellemes társaságát elsősorban önfeledt szex céljából. 31 éves hetero férfi vagyok Budapestről, a 3. kerületből. Helyet jelenleg nem tudok biztosítani, de szívesen utazom Budapest egész területén és vonzáskörzetében is.
Üdvözlettel:
Vidka
not part keresek kor alkat nem szamit imadok nyalni dugni szopatni
Sziasztok molett ès duci kedvelő pasi vagyok ilyen párt vagy hölgyet keresek Budapesten privin a többit
Sziasztok molett ès duci kedvelő pasi vagyok ilyen párt vagy hölgyet keresek Budapesten privin a többit
Masszázshoz értesz?
(Ez egy válasz YoungboyBp üzenetére (2019. 07. 15. hétfő 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 15. hétfő 08:38

Sziasztok! Fiatal budapesti srácként ismerkednék. Amennyiben felkeltettem érdeklődéseteket írjatok.
Sziasztok Telt Lányt nőt keresek minden jóra Pest megye Vác és környéke 49év pasi vagyok !
Sziasztok!Egy utolsó próbálkozás ezen az oldalon aztán....
Nejem kényeztetésére keresünk úriembert!!!Ha lehet Vác környékéről,h ne legyen gond az utazás 30-47 evesig ezt tartsuk be kérlek!!!!Ha lehet akkor vastag mérettel,de ez nem feltétel
Nejem kényeztetésére keresünk úriembert!!!Ha lehet Vác környékéről,h ne legyen gond az utazás 30-47 evesig ezt tartsuk be kérlek!!!!Ha lehet akkor vastag mérettel,de ez nem feltétel
Sziasztok olyan nyitott párokat keresnenk akik benne volnanak a ketten egy punciba illetve a ket farok egyszerre a szajba dolgokba és helyuk is lenne azaz tudnanak mindket fogadni!
Sziasztok,
A héten valamelyik délelőttre, Miskolcon keresünk fiatal férfit / képet kérünk emailban! / vagy párt /25-45/ egy kis gabalyodásra, nem modellalkatú párként, helyünk van.
Férfi bi kizárt, intelligencia, ápoltság, diszkréció adott és természetesen elvárt..
Köszi!
Privátban!
A héten valamelyik délelőttre, Miskolcon keresünk fiatal férfit / képet kérünk emailban! / vagy párt /25-45/ egy kis gabalyodásra, nem modellalkatú párként, helyünk van.
Férfi bi kizárt, intelligencia, ápoltság, diszkréció adott és természetesen elvárt..
Köszi!
Privátban!
Sziasztok,
Köszi!
Privátban!
Köszi!
Privátban!