35 éves vagyok, egyedül élek, egyedülálló vagyok, mobilis-van autóm. Ismerkednék de inkább olyanokkal akik nem csak felszínes 1 éjszakát keresnek.

Ha valaki mostanában szopna jó torkosan Budapesten, keressen bátran

Sziasztok. Keresek egy Bp-i független magas nőiesen arányosan telt idomokkal rendelkező nőt aki nem kövér meg duci hanem arányosak az idomai alkata!

Szívesen ismerkednék érett hölgyekkel párral Zalából Somogyból gondolod írj spiki19870130@gmail.com
Sziasztok!!!
Meglévő hármasunkhoz 2 férfi 1 nő mellé keresünk 1 nőt vagy egy kultúrált párt esetleg.
Mi dohányzunk ezt vegyétek figyelembe.
A találkozókat 2 hetente szeretnénk vagy havonta egyszer egyeztetés után amikor mindenkinek jó.
Magasság max 180 cm kiló max 80 kg farok méret max 16 cm ennél nagyobb nem!!!
Kor: 40-60 ig ettől nincs eltérés,de azért teszünk kivételt ha megvan a szimpátia.
További sok sikert mindenkinek!!!
Meglévő hármasunkhoz 2 férfi 1 nő mellé keresünk 1 nőt vagy egy kultúrált párt esetleg.
Mi dohányzunk ezt vegyétek figyelembe.
A találkozókat 2 hetente szeretnénk vagy havonta egyszer egyeztetés után amikor mindenkinek jó.
Magasság max 180 cm kiló max 80 kg farok méret max 16 cm ennél nagyobb nem!!!
Kor: 40-60 ig ettől nincs eltérés,de azért teszünk kivételt ha megvan a szimpátia.
További sok sikert mindenkinek!!!
Sziasztok! Péntek vagy szombat estére keresek hölgyet vagy párt bpn! Sajnos helyem nincs. Sziasztok!
Telt molett, duci alkatú feleséged nyalnám szopatnám, basznám előtted vagy közösen.Írj nyugodtan diszkréció adott...
Ma délutánra keresnék szabadban szabadon dugható torkot
Hölgyeknek cserébe fel tudok ajánlani egy remegésig tartó teljes körű punci nyalást

Hölgyeknek cserébe fel tudok ajánlani egy remegésig tartó teljes körű punci nyalást

Sziasztok! Péntek vagy szombat estére keresek hölgyet vagy párt bpn! Sajnos helyem nincs. Sziasztok!
Szisztok!
Pénteken este 50es molett nő alkalmi partneremmel pasit fiut keresunk 3.nak Zalában. Hely van
Pénteken este 50es molett nő alkalmi partneremmel pasit fiut keresunk 3.nak Zalában. Hely van
Sziasztok!megfelelnék a számotokra?
(Ez egy válasz telihold33 üzenetére (2020. 10. 19. hétfő 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 19. hétfő 06:29

Telt alkatú pár jelentkezését várjuk! Vagy macis alkatú pasi is írhat!

Sziasztok.44 èves Budapesti ápolt pasi vagyok.Szèp borotvált 17/5-ös vastag farokkal.Ismerkednèk szexèhes elhanyagolt hölgyel.....vagy szimpatikus párral.....lehet telt is.....irjatok....köszi.
Sziasztok.44 èves ápolt pasi vagyok.Ismerkednèk hölgyel vagy párral.Kukkolás,kamerázás.Vagy csak ismerkedkès.Lehet tel is.Szèp ápolt 17/5-ös vastag farkam van.Irjatok.
Nagy darab mackós pasi vagyok, humoros és diszkrét, Örömmel megismerkednék veletek... váltsunk üzenetet... Köszi
(Ez egy válasz telihold33 üzenetére (2020. 10. 19. hétfő 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 19. hétfő 06:29

sziasztok. 35 vagyok. Adatlapomon sok minden megtalálható smile Nővel v. párral ismerkednék.
Hosszabb távú kapcsolatot részesítem inkább előnyben.

Sziasztok! Ma délután vagy estére keresek hölgyet Tiszaújváros ban egy kis kalandra! Sziasztok!

Jacuzzis bulira várjuk elsősorban korban hozzánk illő pár jelentkezését, lehetőleg nem a világ végéről ! Hosszabb távban gondolkodunk, tehát az "arra járok, beugranék" kezdetű leveleket ne nekünk küldjétek ! Fotó legyen ! Köszi
Veszprémi sportos pasi kényeztetne telt hölgyet.