Sziasztok!
Fiatalabb, (20-35) telt lányt, esetleg párt keresek kellemes kikapcsolódásra, hosszú távra.
Fiatalabb, (20-35) telt lányt, esetleg párt keresek kellemes kikapcsolódásra, hosszú távra.
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Bp biszex párt néznék bárhol vagy esetleg kinyalnàm a tele élvezet puncit száját, mellét, ilyesmi érdekel de minden benne vagyok..
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok!
40 -60 Évesig keresünk!!! Taknyosok ne írjatok!!!!!!!!!!!!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
renault68@freemail.hu
40 -60 Évesig keresünk!!! Taknyosok ne írjatok!!!!!!!!!!!!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
renault68@freemail.hu
Július 19-től 21-ig Balatonberényben leszek. Ha valakinek van kedve ismerkedni, egy ápolt, barátságos 20 éves 197cm magas, 102kg sráccal az írjon privátba! Ismerkedés, beszélgetés és ha szeretnél este sátorban kicsit hancúrozni, én abban is benne vagyok. Párok is jöhetnek!!!
Sziasztok! 29 éves duci srác elveszítené a szüzességét. Ez-az már volt, de konkrétan még szűz vagyok és tapasztalatlan. Szeretném, ha egy tapasztaltabb lány/nő kicsit foglalkozna velem, tanítgatna. Anyagiak kizárva!
Sziasztok Juli 29-aug 05 között vagyunk Rovinj punta krizán van olyan itt akivel ott találkozhatunk?
34 éves diszkrét kedves srác vagyok érett molett párral ismerkednék minden jóra izgat a kukkolás nudizás spiki19870130@gmail.com
Telt alkatú pár házibarátja lennék diszkréten. Ill elhanyagolt hőlgyet magányos anyukát keresek testi és lelki kényeztetés hosszú távon. Minnél dundib annál jobb.
Sziasztok szombat estére keresnénk hetero alapon pasit 3 nak molett hölgytagunk kényeztetésére 35/41 közt legyél ápolt szőrtelen és minél nagyobb a farkad helyünk van
Sziasztok!
Nem független, harmincas, igényes, középvezetőként dolgozó pasiként keresek alkalmi, izgalmas kalandot Budapesten vagy Érden, illetve ezek vonzáskörzetében. Előbbi esetben hely kell, utóbbi településen van helyem alkalmanként.
A külső fontos (nem kell topmodell legyél, de légy igényes, dekoratív, egyik sem súly vagy magasság függvénye), életkor másodlagos, ha bevállalós a partner és megfog benne (bennük?) valami. Van tapasztalatom a nálam jóval fiatalabb és érettebb korosztállyal is, illetve többesben, cuckoldban.
Én 174/75 sportos, mások által jónak tartott, férfias, nem szőrtelen pasi vagyok, 18/4 borotvált intimmel. A szexben nagyon nyitott, nagyon sok variáció érdekelhet
Fontos, hogy mivel nem vagyok független, alkalmanként rendelkezem szexre fordítható szabadidővel, de mindent megoldok.
UPDATE: ha lenne biztos partner július 23 péntek, vagy augusztus 2 hétfő napközbenre, lehetőleg hellyel, akkor szabaddá tenném magam egész napra!
A külső fontos (nem kell topmodell legyél, de légy igényes, dekoratív, egyik sem súly vagy magasság függvénye), életkor másodlagos, ha bevállalós a partner és megfog benne (bennük?) valami. Van tapasztalatom a nálam jóval fiatalabb és érettebb korosztállyal is, illetve többesben, cuckoldban.
Én 174/75 sportos, mások által jónak tartott, férfias, nem szőrtelen pasi vagyok, 18/4 borotvált intimmel. A szexben nagyon nyitott, nagyon sok variáció érdekelhet

Fontos, hogy mivel nem vagyok független, alkalmanként rendelkezem szexre fordítható szabadidővel, de mindent megoldok.
UPDATE: ha lenne biztos partner július 23 péntek, vagy augusztus 2 hétfő napközbenre, lehetőleg hellyel, akkor szabaddá tenném magam egész napra!
Duci telt hölgyet kényeztetnék ?
Sziasztok. Sopron környékén keresek hangosan-gyorsan intenzíven és akár spriccelve élvező nőt-párt keresek.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
27 éveskén 60 kg ként telt hölgyet kényeztetnék
Mai nap, méretes farokkal hölgyet keresek, Sopron, Szombathely vonalon autós kaland! Akár pár is a hölgy örömére!
Idősebb hölgyekkel ismerkednék
Sziasztok telt duci lány -hölgy társaságát keresem ,utazni tudok Pest megye Vác és környéke !
Sziasztok ! Ápolt potens férfiként Szekszárdi és környéki diszkrét 35-60 év között párt házaspárt hölgyet keresek kellemes tartós intim kapcsolatra játékokhoz. Keress privin !
helo hölgyet hölgyeket vagy párt keresek aki hoszan nyalatnák a puncijukat popsijukat párnál nem gond a bi a balaton mindkét partján vagy veszprém környékén utazni tudok