Sziasztok Juli 29-aug 05 között vagyunk Rovinj punta krizán van olyan itt akivel ott találkozhatunk?
Szegeden vagy környékén keresek telt nőt vagy párt
Mindenre ami jó

Sziasztok telt lányokkal ismerkednék Hatvan és környékéről,helyem van.
Sziasztok. Szívesen ismerkednénk párokkal, hosszú távú, baráti kapcsolat céljából.
Sziasztok! Budapesten es kornyeken keresek ssbbw testalaktu holgyet vagy esetleg feedie beallitottsagu holgyet

Tartós kapcsolat reményében ismerkednék, találkoznék. 36 éves,egyedülálló, egyedülállő, mobilis vagyok...181/74 , 19/5

Sziasztok
Fiatal 22 éves sportos testalkatú nagy "étvágyú" srácként kellemes időtöltésre akár hosszútávon is keresem hölgyek vagy párok társaságát
Több infó, kép az adatlapomon található. Ha felkeltettem az érdeklődésed/érdeklődéseteket privát üzenetben megtaláltok
U.I: Utazni tudok ésszerű keretek között

Fiatal 22 éves sportos testalkatú nagy "étvágyú" srácként kellemes időtöltésre akár hosszútávon is keresem hölgyek vagy párok társaságát

Több infó, kép az adatlapomon található. Ha felkeltettem az érdeklődésed/érdeklődéseteket privát üzenetben megtaláltok

U.I: Utazni tudok ésszerű keretek között

Jövő hét szombaton, azaz Július 31.én ismerkednék lányokkal vagy csatlakoznék párokhoz Győr vagy környékén. 20 éves ápolt srác vagyok. (Minden infó rólam a társkeresői adatlapomon van.)
helo délutánonként puncit nyalnék fizetnék is érte balaton északi part veszprém környéke esetleg siofok környéke utazni tudok
Sziasztok!Ma estére diszkrét szexpartnert keresek.Helyem van debrecen mellett!Írjatok privátban és megbeszéljük.
Sziasztok!
Fiatalabb, (20-35) telt lányt, esetleg párt keresek kellemes kikapcsolódásra, hosszú távra.
Fiatalabb, (20-35) telt lányt, esetleg párt keresek kellemes kikapcsolódásra, hosszú távra.
Sziasztok Juli 29-aug 05 között vagyunk Rovinj punta krizán van olyan itt akivel ott találkozhatunk?
Sziasztok. Pàrral ismerkednénk.
Sziasztok.
Hasonló párral szeretnénk ismerkedni.
Augusztus 3.-tól 5.-ig Cserkeszőlőn leszünk.
Hasonló párral szeretnénk ismerkedni.
Augusztus 3.-tól 5.-ig Cserkeszőlőn leszünk.
helo csütörtökön egésznap ráérek husos puncit nyalnék kor alkat nem számit ápoltság igen párhoz is csatlakoznék bi is lehet balaton északi déli partján vagy veszprém környéke
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasi ismerkednék Veszprém megye és környéken párral...
Moto
Hármasban tapasztalt pasi ismerkednék Veszprém megye és környéken párral...

Moto
Sziasztok! Hőlgyet vagy pár hőlgy tagját kényeztetném Aszod környékén!!
Sziasztok, 07.19-én Hölgyet vagy Párt fogadnék a nap bármely időszakában.Privát üzenetet írjatok.

Holnapi naptól július 22-ig Balatonberényben leszek. Normális, ápolt lányokkal vagy párokkal ismerkednék.
20 éves, ápolt, barátságos srác vagyok.
20 éves, ápolt, barátságos srác vagyok.