Optimista
(Ez egy válasz shiftmann üzenetére (2022. 03. 09. szerda 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne..
Moto
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne..

Moto
Sziasztok. Fiatal duci lányt keresek minden jóra. Budapest és környéke hosszabb távra.
Sziasztok.Győri,telt vagy molett hölgyet vagy lányt kényeztetnék.Viszonzás nélkül.Helyem van.
Ma este meglátogatnék hölgyet vagy két barátnőt.
Mackós pasit szopnék
Ducis párral ismerkednék minden főldi jóra. Igényes 40-es pasi vagyok. Kor nem számít. Masszázs
Egy kedves párhoz csatlakoznek!Normális,megbízható és odaadó férfi vagyok!Szeretek kényeztetni!
Nyiregyhazi igényes 196cm pasi , telt nőt kényeztetne
.
.
Sziasztok! Görbe farkú ff vagyok tel, duci hölgyt ,párt keresek !
Sziasztok!
Párként keresünk megbízható(!)potens, kényeztetni szerető férfit 3as szexre, tartalmas együttlétre csütörtök estére.
Többit privátban
Párként keresünk megbízható(!)potens, kényeztetni szerető férfit 3as szexre, tartalmas együttlétre csütörtök estére.
Többit privátban

Nőt párt keresünk lanyos játékok kor alkat nem számít
Bp.-i vagy Pest megyei, 45-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex (vagy biszex iránt érdeklödő) férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Párral ismerkednénk , nálunk Viki teltebb nagy cici nagy popci. Tartósabb ismeretségre törekednénk párcserés játékokkal
Sziasztok. Budapesten illetve Dabas, Vecsés, Üllő környékén keresek szex centrikus husi csajt.
Szeparcu telt nőt , párt keresem.
Sziasztok. Kecskeméten hölggyel párral találkoznék,minden jóra.
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Sziasztok. Hozzánk hasonló alkatú párral ismerkednénk
Nyiregyházán 196cm magas pasi telt nőt / párt keres