Sziasztok. Szívesen ismerkednénk egy aranyos nővel érzéki, kellemes hármas kapcsolatra. Akár hosszabb távon is.
196cm igényes sportos pasi Nyiregyhazi pasi Molett nőt keres hosszútávra!
.
.
Sziasztok
Szolnok és környékén keresünk férfit. egy idős (52) molett hölgy számára
Vasárnapra
Szolnok és környékén keresünk férfit. egy idős (52) molett hölgy számára
Vasárnapra
Sziasztok. Hozzánk hasonló alkatú párral ismerkednénk
Sziasztok!
Egy kedves telt párral szívesen megismerkednék!Akár közös nyaralasban is benne lennék!Adatlapom megfelel a valóságnak.Íej,ha van kérdésed!
Egy kedves telt párral szívesen megismerkednék!Akár közös nyaralasban is benne lennék!Adatlapom megfelel a valóságnak.Íej,ha van kérdésed!
Sziasztok ! Cuckold pàrral ismerkednék .
Sziasztok! Korunkbeli nemdohányzó párral ismerkednénk.Egy jó kis 4-es gabalyodást szeretnénk.

Telt hölgytaggal rendelkező pár vagyunk. Szívesen fogadnánk párt, hölgyet ma vagy holnap este.
Nőt párt ffit keresek kor alkat nem számít
Szopni imádot keresek kor alkat nem számít
Bp.-i vagy Pest megyei, 45-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex (vagy biszex iránt érdeklödő) férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Telt , vagy nagyon molett nőt , vagy ilyen hölgytagú párt keresem
Nyiregyháza
Nyiregyháza
Hatvan ès környékén telt hölgy punciával csokoloznèk
Telt , vagy nagyon molett nőt , vagy ilyen hölgytagú párt keresem
Nyiregyháza
Nyiregyháza
Not part vagy mackos ffit keresunk
Sziasztok.
Adatlapunk alapján keresünk egy hasonló gondolkodású párt.
Nem egyszeri hanem ha sikerülne akkor tartósabb kapcsolatra.
Brigitta és Istvan
Adatlapunk alapján keresünk egy hasonló gondolkodású párt.
Nem egyszeri hanem ha sikerülne akkor tartósabb kapcsolatra.
Brigitta és Istvan
Sziasztok! Igényes, ápolt, mások által jó pasinak tartott harmincas férfiként keresek hölgyet vagy párt közös kalandokra. Képeim itt az oldalon is vannak, 18/4 intimmel tudok szolgálni. Május 5-én este/éjjel tudom legközelebb szabaddá tenni magam, addig bőven marad időnk megismerni egymást és eldönteni, hogy egymást keressük-e. Hely kell vagy búvóhely bérlésben is benne vagyok. Autó van, Pest megyében és Fejér megye keleti részén mobil tudok lenni. Én sportos alkatú vagyok, de a telt alkatú hölgyeket kedvelem.
Sziasztok.40-es telt pasi vagyok.Sopronban hétköznap kora délután keresek párt vagy nőt egy gyors öromszerzesre.kor alkat mindegy.vonatal utazom oda.jolenne ott a környéken valaki(k).vagy ha autóban az sem gond.irj hogy egyeztessünk.
Ma lenne nő vahy pár napközbe utazás nem gond!
Sziasztok. Intelligens, aranyos, fiatal fiú vagyok Budapestről aki csatlakozna idősebb párokhoz nudizni, barátkozni és szexelni
szeretem az érett női testet a nagy bimbókat és striákat