Telt hölgyet kènyeztetnèk
Telt hölgyet kènyeztetnèk
Komárom, Tata, Tatabánya vonalon keresnék hölgyet akit vagy kukkolni lehet, vagy pedig találkozunk valahol és kényeztetnélek..
Sziasztok! 38 éves vagyok! Siófokon keresek ducihölgyet 30 és 60 év között! Írj privátban!
! E
! E
Békés megyei molett párhoz csatlakoznák az érettebb korosztályból.
Párral ismerkednék komolyan!
Ma és holnap a Balaton keleti részén keresek a vitorlásomra nudizni szerető nőket , párokat
Ma és holnap a balatonon vitorlázok,
Keleti medence
András
Keleti medence
András
Sziasztok.45 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.
Ismerkednék hölggyel.Titkos kapcsolatra keresek.
Nem vagyok független.
Elöny ha te is az vagy de nem feltétel.
Telt alkat is lehet.
Irjatok.Köszi
Ismerkednék hölggyel.Titkos kapcsolatra keresek.
Nem vagyok független.
Elöny ha te is az vagy de nem feltétel.
Telt alkat is lehet.
Irjatok.Köszi
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit, pasikat vagy párt szexuális életünk szinesitésére. Nyíregyházán vagy nem túl messze. Hétvégente érünk rá napközbeni talihoz. Júliusban Miskolctapolcán leszünk egy hétig.
Sziasztok
fiatal pár vagyunk és idősebb párral vagy nővel ismerkednénk. Nagy bimbóudvar nagy punci előny! nudizás, egymás előtti vagy párcserés szex a cél.
Üzenet módosítása

Üzenet módosítása
Pécs és környékén valaki?

sziasztok szexpartnert keresek.Antwerpen mellett lakom 30 km re. hőlgyeket keresek korhatár nélkül.
Sziasztok! Keresem azt a Nyiregy környéki hölgypartnerem aki nyitna egy tartós titkos viszonyra és telt molett külsejű. Irj várom leveledet!!
Sziasztok!Hasonló testalkatú pár ismeretségét keressük!
Hellyel rendelkező párokat, biszex pasikat keresünk a dunántúlon illetve budapesten.
Szolnokon keresek nőt, helyem van.
Párral ismerkednénk a környékünkröl nálunk Viki teltebb alkat , ennek tudatában keress
Viki és András
Viki és András
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Sziasztok!
Kitartó 15/5ös farokkal, mackós alkattal, Békés megyében keresek ma estére lányt,hölgyet, asszonyt!
Kitartó 15/5ös farokkal, mackós alkattal, Békés megyében keresek ma estére lányt,hölgyet, asszonyt!