Nőt párt keresek játék kor alkat nem számít ill bi ffit
Sziasztok. Telt, hölgyel ismerkednénk hosszabb távra is.
Van itt olyan férj aki kimondottan telt-macis picit sörhasú ,vastag de nem nagy faszú ,fazonra nyírt szőrös , sok gecivel rendelkező pasit keres felesége barátnője kényeztetésére ? Szívesen baszom, kúrom szopatom a feleséged.Írj rám és ismerkedjünk. Fotóim és videóm van fent. Diszkréció adott,
Sziasztok
Szóló pasiként ismerkednék VALÓS párral…
Moto
Szóló pasiként ismerkednék VALÓS párral…

Moto
Hetero alapon keresek párokat a hölgytag kényesztetése céljából! Győr-Moson-Sopron megye
Hello kamionba aki hetero es hölgy ma sexelhetne velem bp debrecen bp vonalon 4es uton .
Gyors szopi gyors dugas ...
Gyors szopi gyors dugas ...
Győr környékéről keresünk egyedülálló pasit,feleség közös kényeztetéséhez.
Arcos képet kérni fogunk...
Akit már elutasítottunk kérjük ne írjon..
Több 100 kilómétertől ne írj..
Arcos képet kérni fogunk...
Akit már elutasítottunk kérjük ne írjon..
Több 100 kilómétertől ne írj..
Sziasztok! Spriccelő molett ,telt ,extra kővér hölgyt nyalnék! Üdv ff tagunk.
orális örömökre keresek párt Jászság és környékén enyhe bi ok
Sziasztok irtam privátba Tatabányán elérhető vagyok
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2022. 08. 14. vasárnap 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 14. vasárnap 16:13

Ismerkednénk a környékünkről, Fehérvár , Tatabánya, Esztergom vonalában. Szimpátia megléte szükséges , nem vagyunk profik.
Viki és András
Viki és András
Sziasztok nagyon szivesen meg ismernèlek beneteket .párokat és hölgyeket keresek közös együtlètre
(Ez egy válasz parhozfiut7874 üzenetére (2022. 08. 19. péntek 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 19. péntek 16:01

Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.
Sziasztok!
Ma este hölgy, pár aki szívesen ismerkedne?
Ma este hölgy, pár aki szívesen ismerkedne?

Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! Írj, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Erősebb testalkatú hölgyet maszíroznék Vas megyében!
Írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 15. hétfő 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 15. hétfő 16:24

Törölt felhasználó (4625612)

Igen!
Sziasztok!Szimpatikus pár ismeretségét keressük.
Írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 15. hétfő 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 15. hétfő 16:24
Törölt felhasználó (4625612)

Igen!
sziasztok most 7vegen raérö cucukoldra nyitott pár van-e itt ahol a férjet izgatna ha dugas kozben oralisan kényeztethetnem mindkettojuket! Hely kellene utazni tudok!