Kecskeméten nagymellű nőt akarok aki a kezembe meri adni a melleit és a punciját a farkamra húzná, tolná!
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem számít kölcsönös francia vagy egyoldaluan szophatsz
Nagycicis molett biszex lányt keresek tartós komoly kapcsolatra! Én biszex pasi vagyok Budapest
Sziasztok! 35 éves fiatal srác vagyok, átlagos testalkattal, Győr-Moson-Sopron megyében élek azonbelül Sopronban lakom egyedül. Keresem párok, lányok, társaságát magányos hétköznapjaim, és hétvégéim megszinesítésére. Bármi érdekel, utazni tudok, fogadni tudok... képeket viberen és csevegő oldalakon tudok küldeni. Valós ember vagyok aki mer is és tud is találkozni, nem a kamuzós emberek közül való vagyok, testalkat, kor nem számít. Privátban minden egyéb kérdésre válaszolok. Telt alkat előny!!
Sziasztok!Holnap valószínű Normafán illetve környékén leszek.Ismerkedni vágyó teltkarcsú hölgy?
Nagycicis molett biszexlányt keresek tartós komoly kapcsolatra! Én biszex pasi vagyok
Telt hölgyel,párral ismerkednék komolyan!Valós és megbízható férfi vagyok!
Sziasztok spermas puncit nyalnek akár dugas közben is vannak-e itt erre izgulo párok? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok 30 éves pasi vagyok Gödöllőröl, párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék, holnap kedd reggel Budapest és környékén, utazás nem gond, minden jóra nyitott vagyok, 17cm intim csupasz, nyalni imádó srác vagyok, képet küldök ha komolyan gondolják. Csak olyan írjon aki valóban talizni is akar☺️
Sziasztok,
Fiatal sportos srác vagyok.Szívesen ismerkednék teltebb alkatú párokkal Pest megyébe. hármas sex, cuckold, akár csak orál is, szeretek kényeztetni. Fogadni nemtudok, de utazni igen.
Fiatal sportos srác vagyok.Szívesen ismerkednék teltebb alkatú párokkal Pest megyébe. hármas sex, cuckold, akár csak orál is, szeretek kényeztetni. Fogadni nemtudok, de utazni igen.
Nov.12.Igal pár vagy pasi aki feleségem elcsábítaná,szobánkban dugná míg fűrdőzök!
Sziasztok
Monor vonzás körzetében keresek párt vagy lányt. Duci kövér alkatot imádom. kor nem számit
Monor vonzás körzetében keresek párt vagy lányt. Duci kövér alkatot imádom. kor nem számit
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok!
Kisebb mérettel hölgyekkel ismerkednék 45 éves korig.
39 éves vagyok, 173 cm körüli, mackós.
Elsősorban átlagos, vagy telt alkatú lányokat keresek, de ez nem feltétel, bármilyen testfelépítéssel írhatsz. A nagyon duci lányok nem jönnek be, bocs.
Kisebb mérettel hölgyekkel ismerkednék 45 éves korig.
39 éves vagyok, 173 cm körüli, mackós.
Elsősorban átlagos, vagy telt alkatú lányokat keresek, de ez nem feltétel, bármilyen testfelépítéssel írhatsz. A nagyon duci lányok nem jönnek be, bocs.
Teltebb alakú és el hanyagolt anyukát vagy feleséget kényeztetnék,
A kor nem számít!
Minden téren a környékemen, rendszeresen esetleg.
Jelentkezéseket non-stop várom.
(Nem hinném hogy a teltebb hölgyek nem kívánják a szex minden formályát
A kor nem számít!
Minden téren a környékemen, rendszeresen esetleg.
Jelentkezéseket non-stop várom.
(Nem hinném hogy a teltebb hölgyek nem kívánják a szex minden formályát

Sziasztok spermas puncit nyalnek akár dugas közben is vannak-e itt erre izgulo párok? Hely kellene utazni tudok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.