Sziasztok. Hozzánk hasonló alkatú párral ismerkednénk
Ma délelőtt nyalnak dugnek nőt párt és szopni imádot keresek ozd környéke nem kor alkat nem számít
Nőt párt nyalnek kor alkat nem számít
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Telt/molett/duci hölgytagú párhoz csatlakoznék...
Sziasztok telt párok hoz csatlakoznék harmasra .Baranya megyében .
Ápolt 40es férfiként ismerkednék minden jóra.
Fejér-Veszprém környékén!
Fejér-Veszprém környékén!
A közelembe keresek telt hölgyet kényeztetés céljából.
Akár párhoz is be szálnék, még a házibarát szerep
is alkalmas.
Akár párhoz is be szálnék, még a házibarát szerep
is alkalmas.
50+os,kapcsolatban élő pasiként,hasonló tulajdonságú hölgyet keresek szex kapcsolatra.
Kölcsönös szimpátia alapján,maximális diszkréció mellett.
Duci hölgyek előnyben. Esetleg párhoz is csatlakoznék.
Privátban válaszolj….
Kölcsönös szimpátia alapján,maximális diszkréció mellett.
Duci hölgyek előnyben. Esetleg párhoz is csatlakoznék.
Privátban válaszolj….
Humoros bpi telt párként keresünk a hölgy tag részére egy 3. beszálló potens méretes nagyfarkú pasit (19+) 25-45 év között aki független és imádja a nagy cicit, popsit, és ha van mit fogni egy nőn.
Nőt párt keresek kor alkat nem számít imadok nyalni oralis jatekokat nagyonn szeretem
Orális játékokra keresek nőt párt ffit kor alkat nem számít
Sziasztok ismerkednék
Teltek hölgyet kényeztetnèk Hatvan ès környékén
Délelőtti órákban Szigetszentmiklóson èrettebb hölgyet masziroznèk otthonában. Talp, svéd, relaxáló, és igény szerint egy kis extra is lehetséges
Nőt párt keresek oralis jatekokra vagy bi ffit
Kapcsolatban lévő 50+os pasiként keresek hasonló paraméterű hölgyet,esetleg párt.
Kötelezettségek nélküli,szimpátián alapuló,diszkrét szex kapcsolat.
Ducik előnyben..
Kötelezettségek nélküli,szimpátián alapuló,diszkrét szex kapcsolat.
Ducik előnyben..
Sziasztok.
Veszprem és környékén keresek hölgyet vagy be szállnék harmadiknak hölgy örömére
Veszprem és környékén keresek hölgyet vagy be szállnék harmadiknak hölgy örömére
Érettebb hölgyet kényeztetnék diszkréten, helyem van.!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!