Diszkrét ápolt pasiként pároknak nyalok, szopok,masszírozok. Alkalmanként vagy rendszeresen.
Sziasztok. Idősebb igényes hölgyet keresnék kölcsönös örömszerzésre! Esetleg keresek nagy cicis, esetleg mell pc-s hölgyet is! 21/F (adatlapomon képek,infó.) esetleg párokhoz is csatlakoznék (ebben sajnos még nem részem.) pest megye, jszm megye, heves megye. Mende 80km-s körzete! Autómban, vagy ha van helyed akkor utazni tudok! Csók! wave
Sziasztok.péntek estére férfival ismerkednénk. Írj elérhetöséget.
Olyan pasit keresunk 1.legyen vibered 2arc foto kell 3itt legyen intimed kèp nèlkul ne irj.4 ha van lakasod mèg jobb pest megye max hataron belül.
Tali szimpatia ha jo tobb ha nem sorry majd maskor.
Korba 30tol 40ig. Korig
Tali szimpatia ha jo tobb ha nem sorry majd maskor.
Korba 30tol 40ig. Korig
Pécsen jó nagy húsos picsával rendelkező hölgy pár???
Sziasztok Nyiregyháza környéki magànyos elhanyagolt hölgyet akár molett telt hölgyet is
keresek tartós titkosra! Remélem írsz ha magadra ismersz!
keresek tartós titkosra! Remélem írsz ha magadra ismersz!
Sziasztok! Szívesen ismerkednék, akár érett hölgyekkel, idősebb korosztállyal is.
Én 35 éves, 165 magas, 70 kg-os pasi vagyok.
Hajdú Bihar, vagy Szabolcs megyékből.
Ha felkeltettem érdeklődésed: írj.
Én 35 éves, 165 magas, 70 kg-os pasi vagyok.
Hajdú Bihar, vagy Szabolcs megyékből.
Ha felkeltettem érdeklődésed: írj.
Telt duci hölgyet kényeztetnèk Hatvan ès környékén
Szívesen váltanánk veletek néhány üzenetet megismerkedésünk kezdeteként.
(Ez egy válasz szepi1980 üzenetére (2023. 04. 04. kedd 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Hozzánk hasonló alkatú párral ismerkednénk
Sziasztok. Idősebb igényes hölgyet keresnék kölcsönös örömszerzésre! Esetleg keresek nagy cicis, esetleg mell pc-s hölgyet is! 21/F (adatlapomon képek,infó.) esetleg párokhoz is csatlakoznék (ebben sajnos még nem részem.) pest megye, jszm megye, heves megye. Mende 80km-s körzete! Autómban, vagy ha van helyed akkor utazni tudok! Csók! wave
sziasztok, szívesen beszállnék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 02. vasárnap 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 02. vasárnap 19:36
Törölt felhasználó (4677606)

Sziasztok! A párom imádja ha 4-es gabalyodásban két férfi kényezteti. Azonban saját bevallása szerint szeretné kipróbálni azt is amikor legalább 3 férfi használja. Imádom ezt a hozzáállását. Ehhez keresnénk párokat és férfit.
Sziasztok! A párom imádja ha 4-es gabalyodásban két férfi kényezteti. Azonban saját bevallása szerint szeretné kipróbálni azt is amikor legalább 3 férfi használja. Imádom ezt a hozzáállását. Ehhez keresnénk párokat és férfit.
Azok a brutál cicik.. nagyon komoly lehet élőben, szívesen megismernélek titeket!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 02. vasárnap 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 02. vasárnap 15:52
Törölt felhasználó (4703715)
VIP

Sziasztok
Pest megyei kezdő pàr vagyunk irjatok .
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Sziasztok
Telt hölgytagú párral ismerkednék komolyan.Valós,megbízható férfi vagyok.Somogy-Zala-Baranya.
Sziasztok!Jóképű, megbízható, diszkrét pasit keresünk 3. nak a hölgytagunk örömére!
Csak olyanok jelentkezését várjuk aki szereti a TELT NŐI FORMÁKAT!!!
Csak olyanok jelentkezését várjuk aki szereti a TELT NŐI FORMÁKAT!!!

Sziasztok
Párokhoz csatlakoznék egy jó hármas erejéig
Párokhoz csatlakoznék egy jó hármas erejéig

Sziasztok. Telt vagy duci lánnyal ismerkednék.