Puncit kényesztetnék!!!
Sziasztok. 41 éves férfi vagyok, hölgyet vagy párt keresek Körmend, Szombathely, Zalaegerszeg környékén, valamint Burgerland tartományból, Oberwart és környékén,
Sziasztok!
Adatlapunk szerint keresünk pasit 3as hoz a hölgytagunk örömére!!Csak olyan pasik írjanak akik kedvelik a telt NŐI formákat, és nem tűnnek el ha találkozóra kerül a sor!!!
Szép hétvégét!!
Adatlapunk szerint keresünk pasit 3as hoz a hölgytagunk örömére!!Csak olyan pasik írjanak akik kedvelik a telt NŐI formákat, és nem tűnnek el ha találkozóra kerül a sor!!!
Szép hétvégét!!
A hétvégén szopatnék Tiszafüreden,hölgyet vagy urat is, szimpátia esetén. A hely, megoldott.
Sziasztok!
2023.06.13.án Jászberény mellett megtartandó Gang-Bang bulira keresünk 4-5pasit.
A hölgy egy 45 éves molett szőrös puncival.
Mindenkinek két élvezési lehetősége lenne.
Első körben mindenki szájba dugja és tele élvezi.
Második körben mindenki a punciját dugja és élvezi tele.
Kor, farok és testalkat nem számít.
Jelentkezés üzenetben!
2023.06.13.án Jászberény mellett megtartandó Gang-Bang bulira keresünk 4-5pasit.
A hölgy egy 45 éves molett szőrös puncival.
Mindenkinek két élvezési lehetősége lenne.
Első körben mindenki szájba dugja és tele élvezi.
Második körben mindenki a punciját dugja és élvezi tele.
Kor, farok és testalkat nem számít.
Jelentkezés üzenetben!
Humoros bpi telt párként keresünk a hölgy tag részére egy 3. beszálló potens méretes nagyfarkú pasit (19+) 35-45 év között aki független és imádja a nagy cicit, popsit, és ha van mit fogni egy nőn.
Győr-Moson-Sopron megyében ismerkednék heteró alapon.
Zala vas Somogy megyei 50 pluszos oklozheto novel ismerkednek imadom a hatalmas puncit nem tud meg ijeszteni akarmekora is sőt minél nagyobb annál jobb
Szívesen kipróbálnálak
(Ez egy válasz Norbi párt keres üzenetére (2023. 05. 20. szombat 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 20. szombat 09:00

házaspárt keresek ,kortól független. Nagy ,telhetetlen punci elöny
Nagyikat nyalnék,hatalmas punci és mellek fontosak.Pécs és kőrnyéke
Hali. Nőt/párt keresek közös örömök megélésére! Ápoltság&diszkréció 100%ban adott és elvárt! 21/F képek az adatlapomon privátban válaszolok minden egyéb kérdésre! Utazni tudok fogadni nem. (Esetleg autómban)
Puncit nyalnék Tiszafüred 30km-es körzetébe.
Sziasztok. Ma Székesfehérvár és környékén közös maszti vagy pár kukkolása?
Sziasztok 32 éves pasi vagyok, Baja környékén keresnék nőt vagy párt akihez csatlakozni lehet, imádok nyalni és minden jóra nyitott vagyok, kor nem számít, és csak olyan írjon aki valóban is szeretne találkozni.
Sziasztok. Hozzánk hasonló alkatú párral ismerkednénk
Kecskemét környékén keresek telt nagymellű hölgyeket
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Telt hölgyet kényesztetnék Hatvan és környékén
Sziasztok!
Szerda délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő, M0 környékén szívesen kényeztetnék elhanyagolt lányt, hölgyet, asszonyt, de csatlakoznék párokhoz is szívesen a hölgy örömére, hely van!
Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!!
Szép napot mindenkinek!!
Szerda délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő, M0 környékén szívesen kényeztetnék elhanyagolt lányt, hölgyet, asszonyt, de csatlakoznék párokhoz is szívesen a hölgy örömére, hely van!

Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!!
Szép napot mindenkinek!!

Bp.-i vagy Pest megyei, 50-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy közösen a párjával!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.