Sziasztok!
Hölgyeknek lennék rendszeres orális kényeztetője.
Esetleges jelentkezés privát üzenetben.
Szép napot!
Hölgyeknek lennék rendszeres orális kényeztetője.
Esetleges jelentkezés privát üzenetben.
Szép napot!
Sziasztok.
Hetero pasit keresünk a hölgy örömére. (Nem hármas) Hétköznap 9 körül fogadni tudunk ezenkívül hétköznap késő délután, esténként, de akkor helyet kell biztosítanod. Írj privát, de csak ha komolyan gondolod és mersz is találkozni. Üdv
Hetero pasit keresünk a hölgy örömére. (Nem hármas) Hétköznap 9 körül fogadni tudunk ezenkívül hétköznap késő délután, esténként, de akkor helyet kell biztosítanod. Írj privát, de csak ha komolyan gondolod és mersz is találkozni. Üdv

Sárváron vagy környékén Nőt, esetleg Párt keresek!
Ismerkednénk a környékünkről tartósabb szexbarátság jegyében. Nálunk viki teltebb alkat , ennek tudataban keress az adatlapunkon megadottak szerint
Viki András
Viki András
Sziasztok. Ma délelőtt 10körül Szegeden leszek. Hölgyet kényeztetnék. (Ujjal, szájjal stb.) Ha felkeltette az érdeklődésedet írj egy üzit.
Telt hölgyet kényesztetnék Hatvan és környékén
Tűzijátékra Pesten,Huncut Bevállalós hölgy, asszony Ma.
Helló. Pest és környékén, Spontán autós szexhez keresek hölgyet-Asszonyt
Beülnék az autódba-vagy Te hozzám ,Meg szoptatnálak-Kinyalak-dugunk majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.

Beülnék az autódba-vagy Te hozzám ,Meg szoptatnálak-Kinyalak-dugunk majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.

Telt (érett) hölgyet keresek rendszeres szexkapcsolatra leginkább Pápán és környékén. Reális távolságon belül utazni is tudok, de ha esetleg nincs helyed (és tudsz utazni), akkor nálam is megoldható!
Szió írok neked privát üzit
(Ez egy válasz Szerető35 üzenetére (2023. 08. 19. szombat 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 19. szombat 11:46

Sziasztok. Ma este valaki?Nagyobb mérettel?Helyem nincs ,utazni nem tudok.Párok, 3as nem !Nekem csak egy pasi kell aki alaposan eloltja a tűzet
Sziasztok
40+os hölgyet szívesen kényeztetnék.
40+os hölgyet szívesen kényeztetnék.

Sziasztok. Ma este valaki?Nagyobb mérettel?Helyem nincs ,utazni nem tudok.Párok, 3as nem !Nekem csak egy pasi kell aki alaposan eloltja a tűzet
Sziasztok párral ismerkednék Zala Somogy Vas megyéből kellemes időtöltéshez. Szívesen csatlakoznék hozzájuk kedves ápolt diszkrét 30 as éveimben járó pasi vagyok. Fantáziálok a 2 férfi 1 nő felálláson akár csak kukkolnék. Utazni tudok! Üdv Miki
Hajdúszoboszlón, Debrecenben vagy a környékén nyaraló, 50 vagy 60 feletti érett teltebb alkatú párral barátkoznék.
42 F. vagyok. Üdv.
42 F. vagyok. Üdv.
Telt hölgyet kényesztetnék Hatvan és környékén
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet keresek laza kapcsolatra illetve kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet keresek laza kapcsolatra illetve kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!
Győr környékén keresnék elhanyagolt lányt, hölgyet, anyukát aki néha kalandozna és jól érezné magát, esetleg párokhoz is szívesen csatlakoznék a hölgy örömére, akár hosszú távon is!
Szép napot!!
Győr környékén keresnék elhanyagolt lányt, hölgyet, anyukát aki néha kalandozna és jól érezné magát, esetleg párokhoz is szívesen csatlakoznék a hölgy örömére, akár hosszú távon is!

Szép napot!!

Sziasztok! Sárvár környékén pár vagy hölgy ?
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok!
Párom kényeztetésére keresünk ápolt, megbizható férfit.
Párom kényeztetésére keresünk ápolt, megbizható férfit.