Sziasztok! 30 as pár ismerkedne párokkal, akár idősebbekkel is.
Holnap Székesfehérvár és környékén kalandot keresek.
Debrecen és környékén keresek telt hölgyet diszkrét kapcsolatra. Ha valakit érdekel privát üzenetben válaszolok.
Nőt párt ffit keresek orális játékokra kor alkat nem szamit Ózd
Sziasztok. Szivesen ismerkednék telt vagy duci nőkkel.
Nőt párt keresek játékokra kor alkat nem szamit Ózd
Sziasztok
40+ os hölgyet szívesen kényeztetnék. Helyem is, utazni is tudok.
40+ os hölgyet szívesen kényeztetnék. Helyem is, utazni is tudok.

Pár,házaspár barátja lennèk. Utazni tudok.
Sziasztok, szőrös intimmel rendelkező hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék. Privát üzenetben jelezd, ha szeretnél ismerkedni.
Tamás
Tamás
Sziasztok győrben pàrhoz csatlakoznék szabadidő eltöltésére! . Diszkrét àpolt 35 éves győri férfi vagyok. Elhanyagolt lányokal asszonyokal is ismerkednék közös szabad idő eltöltésére
Szolnok megyében ill. közelében hölgyet keresek
Sziasztok
Irok privátot (Ez egy válasz Hp4445 üzenetére (2023. 09. 07. csütörtök 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 07. csütörtök 13:32
Irok privátot (Ez egy válasz Hp4445 üzenetére (2023. 09. 07. csütörtök 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.Szombat estére pàral .férfival ismerkednénk.40 fölötiek.
Sziasztok.Szombat estére pàral .férfival ismerkednénk.40 fölötiek.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Helló. Pest és környékén, Spontán autós szexhez keresek hölgyet-Asszonyt
Beülnék az autódba-vagy Te hozzám ,Meg szoptatnálak-Kinyalak-dugunk majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Vagy ha a pasid akarja nézheti is vagy téged dug, Én meg szopatlak
Beülnék az autódba-vagy Te hozzám ,Meg szoptatnálak-Kinyalak-dugunk majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Vagy ha a pasid akarja nézheti is vagy téged dug, Én meg szopatlak
Telt nagymellű nemborotvált 60+ost keresek Pécsről,nem baj ha nem vagy független
Szombaton (09.09) este Sopronban megnéznék párt dugás közben, illetve kényeztetnék idősebb hölgyet. Előny mindkét esetben, ha a hölgy (akár kifejezetten) telt.
Sziasztok párral ismerkednék Zala Vas Somogyból kellemes időtöltéshez. Szívesen csatlakoznék hozzájuk kedves ápolt diszkrét 30 as éveimben járó pasi vagyok. Fantáziálok a 2 férfi 1 nő felálláson, vagy akár a természet lágy ölén csak kukkolnék, hobbi masszírzok, Utazni tudok! Üdv Miki
Pécs és környékén valaki?
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot. Alkat lehet telt is.