Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is / pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Kukkolás szex közben is érdekel engem !!……. Házibarát is lehetek / hosszútávra csak…..
Hölgyet keresek aki szereti a hosszas orális kényeztetést!!!
Duci hölgyet kényeztetnék Hajdú-Borsod megyében
Sziasztok. Milyen elvárások vannak a házibarát szereppel? Kor, esetleg méret, gyakorlat?
(Ez egy válasz Tibi001 üzenetére (2024. 03. 02. szombat 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Ismerkednénk korban és alkatban hozzánk hasonló párral, párokkal akik kedvelik a kisebb swinger jellegű kikapcsolódást. Ha valakit érdekel kérjük privátban jelezze.
Sziasztok ! Ismerkednénk korban és alkatban hozzánk hasonló párral, párokkal akik kedvelik szeretik a kisebb swinger jellegű szórakozást.
Sziasztok!
Feleségemnek keresünk házibarátot!
Feleségemnek keresünk házibarátot!
Sziasztok. Ma este pár vagy egyedülálló Nő? Budapest vagy környéke...mobilis vagyok. Adatlapomon info,képek megtalálhatóak. Üzenetet írj/írjatok.

Sziasztok-ma 13 óra fele cumiztatnék 18-19-20-23. kerületben
Sziasztok!Szimpatikus párral ismerkednénk.
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress
sziasztok,szexpartneremet keresem Rotterdamban, házhoz megyek de van helyem is.
Telt alkatú nagymellű nem borotvált Nőket keresek,Tolna esetleg bárhonan
Telt hölgyet kényesztetnék Hatvan és környékén
Oklozest tagitast kedvelő novel ismerkednek imadom a hatalmas pinat
Csepelei hölgyet kényeztetnék
Ismerkednenk a környékúnkről párral és szóló pasival is. Szimpatia alaoon az adatlapunk szerint.
Hölgyet keresek aki szereti a hosszas orális kényeztetést!!!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok!
Párt, hölgyet keresek holnap délelőtti kalandra. Budapest és környéke!
Párt, hölgyet keresek holnap délelőtti kalandra. Budapest és környéke!