Sziasztok! Székesfehérváron hölgyek, párok egy laza kis party nálam?
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress
Titkos kapcsolatra keresek párt vagy hölgyet Szolnok és környéke
Fiatal molett lányokkal ismerkednék
(21 éves vagyok)

Nyiregyházi telt hőlgyel ismerkednék
Van itt olyan nő, akinek van felcsatolható dildója? Szeretnelék vele megismerkedni.
Sziasztok!
Holnap délután szívesen ismerkednék hölgyel vagy párral Székesfehérvár környékén!
Szép napot! wave
Holnap délután szívesen ismerkednék hölgyel vagy párral Székesfehérvár környékén!

Szép napot! wave
Kecskemét környékén ismerkednék telt nővel imádok hosszan élvezesig nyalni…..
29 éves pécsi srác vagyok. Szívesen találkoznék ma egy husis hölggyel. Helyem van ha kell.
Nagyseggű hölgyet keresek a vaskos farkam ronda vágyainak a kielégítésére...
Szia!
Amit tudni kell rólam, hogy autóm van utazni tudok. 175 centi magas vagyok 85 kiló átlagos testalkattal. Kopasz vagyok és van szakállam, 17-es intimmel rendelkezem ami szintén csupasz. Imádok szexelni, szex téren szeretem a vad és a romantikus alkalmakat is. Imádok puncit nyalni, pettingezni stb... Egyszóval élek halok a női testért és a gyönyörért.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Amit tudni kell rólam, hogy autóm van utazni tudok. 175 centi magas vagyok 85 kiló átlagos testalkattal. Kopasz vagyok és van szakállam, 17-es intimmel rendelkezem ami szintén csupasz. Imádok szexelni, szex téren szeretem a vad és a romantikus alkalmakat is. Imádok puncit nyalni, pettingezni stb... Egyszóval élek halok a női testért és a gyönyörért.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Sziasztok.Április elejére keresek szoló hölgyet / párost mindenféle mókára.
Fiatal 23éves srác vagyok. átlagos 178/63kg testalkattal.
Önmagára igényes és diszkrét(ezt kölcsönösen el is várom)
Csak valós személyeket keresek ne húzzuk feleslegesen egymás idejét!
(Nincs tapasztalatom párral, de nagyon izgat)
(pest megyében vagyok de tudok utazni ésszerű keretek közt. pest megye, budapest, jnsz, stb)
Fiatal 23éves srác vagyok. átlagos 178/63kg testalkattal.
Önmagára igényes és diszkrét(ezt kölcsönösen el is várom)
Csak valós személyeket keresek ne húzzuk feleslegesen egymás idejét!
(Nincs tapasztalatom párral, de nagyon izgat)
(pest megyében vagyok de tudok utazni ésszerű keretek közt. pest megye, budapest, jnsz, stb)
Ha neked is kevés és/vagy nem megfelelő a szex,akkor egymást keressük.
Diszkrét,bonyodalmaktól mentes kapcsolatot keresek.
Kor,nem számít!
Privátban keress…
Kor,nem számít!
Privátban keress…
Szép napot!
3.kerületben húsimádó pasi husis hölgyet kényeztetne!
Élvezz, hogy élvezzem!
3.kerületben húsimádó pasi husis hölgyet kényeztetne!
Élvezz, hogy élvezzem!
Esetleg valaki punci kényeztetés szeretne?
Estét
Akár,Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Akár,Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Szia! Vikibaby A bemutatkozó kép alapján is lásztszik hogy telt!!! És izgató!! Már elnézést hogy bele szólok! Szép napot!
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2024. 03. 16. szombat 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha neked is kevés és/vagy nem megfelelő a szex,akkor egymást keressük.
Kor,nem számít!
Privátban keress…
Kor,nem számít!
Privátban keress…
Sziasztok, 21 éves Szolnoki kedves srác vagyok. Teltebb lányokkal ismerkednék