28 éves mackós srác keresi elhanyagolt hölgy játszótársát Ózd és környékén.
A kor és a testalkat nem számít váltsunk pár szót majd kiderül mi lesz.
Akár hosszú távra
Akár hosszú távra
Sziasztok!
Az augusztus 12-15ig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Az augusztus 12-15ig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
sziasztok olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a férjet izgatná ha elotte használnám dugnam a feleseget nejet..eseteleg ö is késobb beszállna.Hely kellene utazni tudnek!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
28 éves mackós srác keresi elhanyagolt hölgy játszótársát Ózd és környékén.
Akár hosszú távra
Akár hosszú távra
Van itt olyan férj aki kimondottan telt-macis picit sörhasú ,vastag de nem nagy faszú ,fazonra nyírt szőrös , sok gecivel rendelkező pasit keres felesége barátnője kényeztetésére ? Szívesen baszom, kúrom szopatom a feleséged.Írj rám és ismerkedjünk. Fotóim és videóm van fent. Diszkréció adott.
Péntek estére keresem hölgy, pár társaságát Budpesten, és vonzáskörzetében, 25-60 éves korig.
Infók az adatlapon.
Infók az adatlapon.
Péntek délutánokra keresem csinos molett/telt partnernőmet elsősorban Budapesten swinger klub (SwingerForYou) látogatására. Ha még sosem voltál klubban és szeretnél egy jófej kísérőt, aki elkalauzol, akkor én állok rendelkezésre. Érezzük jól magunkat abban a néhány órában. Egy kis dumálás, egy kis jakuzzi, aztán majd alakul. Írj, ha szimpatikus lehetek számodra. : )
Sziasztok!
43 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
43 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Sziasztok feleseget kényeztetnek a ferje elott akit ez izgatná! Vannak e erre nyitott párok akikkl lehetne ismerkedni? Hely kellene utazni tudnek!
Kecskemét környékén teltebb nővel ismerkednék..
NyLnak szopatnek.kor.alkat nem.szamit dugnak.is
Sziasztok! Olyan hölgy vagy hogy magányos elhanyagolt irj rám adj esélyt egy tartós viszonyra alkatot függetlenül!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék ///// Fiatal párok és fiatal srácok is érdekelnek /esetleg ///////
Pécs esetleg?
Sziasztok teltebb hölgyel Balatonszemesnél ismerkednék minden jóra
Sziasztok holnap teltebb hölgyel Balatonszemesnél ismerkednék minden jóra
Sziasztok. Duci hölgytagú párként hasonló párok ismeretségèt keressük.
Telt , duci nő tagu párkent ismerkednénk a környékúnkről , szimpátia alapon
Sziasztok Nyíregyi duci telt nagypopsis hölgy igazán rámirhatna helyem lenne