Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Lehet nem érti!
Telt alkatú 60+os nagy mellű hölgy vagy ilyen pár? Pécs+30km
Sziasztok! Budapesten hölgy vagy Párhoz csatlakoznak Ma! (Fiúként )
Pécs és környékén valaki??
Sziasztok. Békés megyei férfiként ismerkednék hölggyel, illetve párral. Akár tartósabb kapcsolatra is. Szép napot!
Sziasztok! 2 srác keres Budapesten női beszallot ma kora délutánra . Várjuk kedves jelentkezőket Budapesten Mai napra.
Most szombat estére/éjjelre keresek
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 11. szerda 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 11. szerda 21:30
Törölt felhasználó (4745934)

Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, de nem független pasiként keresek most hétvégére, tervezetten szombat este/éjjelre partnert/partnereket (hölgyet vagy párt). 18/4 többlövetű (3-4 minimum) intimmel tudnálak kényeztetni. Hely kell, Bp, Érd és ezek környéke játszik. Kb. este 9től hajnali 2-3ig, 1-2 órás maszatolás nem érdekel. Én sportos alkatú vagyok inkább, de imádom a telt formákat!
Pécs és környéki 60+os Nőt keresek
pápán vagy környékén valakinek van kedve ismerkedni, találkozni? nőt vagy párt keresek
Szia, sziasztok! Zoli vagyok egy 30 éves mezőberényi (Békés vármegye) srác és szívesen ismerkednék lányokkal, párokkal. Alkalmi, vagy tartós sexkapcsolatot keresek, barátság extrákkal. Bármiben benne vagyok, nincsenek nálam tabuk. Nyitott vagyok mindenre és új dolgokra is. Várom mihamarabbi visszajelzéseteket. Szép estét kívánok!
Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, de nem független pasiként keresek most hétvégére, tervezetten szombat este/éjjelre partnert/partnereket (hölgyet vagy párt). 18/4 többlövetű (3-4 minimum) intimmel tudnálak kényeztetni. Hely kell, Bp, Érd és ezek környéke játszik. Kb. este 9től hajnali 2-3ig, 1-2 órás maszatolás nem érdekel. Én sportos alkatú vagyok inkább, de imádom a telt formákat!
Sziasztok! Szívesen ismerkednénk párokkal esetleg jóképű pasikkal akik szeretik a telt NŐI formákat, és ha megvan a kölcsönös szimpátia érezzük jól magunkat!
Várjuk privát leveleiteket!

Sziasztok. Hasonló adottságú párokkal ismerkednènk Budapest és a Dunakanyar környékén.
Sziasztok! Molett telt duci hölgy Nyiregy környèkéről?
Pécs és környékén?
Sziasztok, Szolnokon keresek lányt / párt
Telt párt- vagy telt pasit keresünk!
Priviben írjatok!
Priviben írjatok!
Punci kényeztetés valakit érdekel?