Sziasztok!
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Szimpátia alapon ismerkednénk párral , szóló pasival. Adatlapunkon minden lényeges infó szerepel.
Viki es András
Viki es András
Telt alkatú párral barátkoznék komolyan!Kor nem,viszont normálisság és ápoltság fontos!
Sziasztok! Magányosnak érzed magad? Egyedül vagy nagyon? Ugyeérzed olyan nő vagy aki vágyna egy tűzes viszonyra akkor írj rám
Idős molett nagy mellű hölgyek Baranyába?
Érzéki dús keblű Nővel/lánnyal ismerkednék aki az érzéki-vad-szenvedélyes szexet imádja akár hosszú órákon át, egész éjjel

Kőszeg környékén telt hölgy?
Sziasztok !! Monor és Pilis környéke hölgyeim valaki kalandozni ? Párokhoz is szívesen csatlakozom !! 28 éves pasi vagyok 189cm/92 átlag testalkatú . Kellemes idő töltés
sziasztok engemet érdekel irjatok privibe pussz
(Ez egy válasz szex veled üzenetére (2025. 06. 23. hétfő 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 23. hétfő 21:02

Hetero pasit keresunk 3-as szexre. Hölgy örömére.
Juli 9-12 között nyaralunk Balatonfenyvesen Apartmanban gyerkőcökkel. CSAK ESTE JÖHET SZÓBA.
Beszélgetés iszogatás aztán meglássuk.
Üzenet privát ban.
Juli 9-12 között nyaralunk Balatonfenyvesen Apartmanban gyerkőcökkel. CSAK ESTE JÖHET SZÓBA.
Beszélgetés iszogatás aztán meglássuk.
Üzenet privát ban.
Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint jó pasiként keresek egy kedves, nyitott hölgyet vagy párt akár rendszeres, tabumentes szexre a közelemből (Érd, Bp vagy ezek környéke). 18/4 kitartó, játékos és többlövetű, borotvált intimmel tudok szolgálni. Én sportos alkatú vagyok, de a gyengéim a telt idomok.
Telt hölgytagú párral " randiznánk" szombat este..., helyetek legyen.
Privátban várjuk a felkérést
Privátban várjuk a felkérést
Helló hölgyek.
Pesten ebben a remek időben Hölgy (pár heteró alapon) nagy Cici-popó nem hátrány.
egy kis orális játszadozásra Is,Ma akár esti órákban is.
Pesten ebben a remek időben Hölgy (pár heteró alapon) nagy Cici-popó nem hátrány.

egy kis orális játszadozásra Is,Ma akár esti órákban is.
Sziasztok!Szívesen ismerkedünk párral.
Szia! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni. Szívesen kukkolok!
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni. Szívesen kukkolok!
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN.
Telt hölgyel ismerkednék vagy ilyen párral
Játékokra keresek párt nőt ffit kor alkat nem szamit Ózd plusz 40km
Telt, molett hölgyet vagy párt keresek webkamerás szexre. Privátba írj.
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
Sziasztok. Péntek, szombat este hozzánk hasonló alkatú párt fogadnánk
Telt duci hölgyet keresek! Szeretek kényeztetni!!