Sziasztok! Telt-duci partnerem keresem tágításra, fistingre, nagy dildo játékokra. Budapest és környéke. Én 193/89/44 ápolt, az átlagnál perverzebb jó pasi.
Sziasztok! A következő két hétben valamikor - nincs kőbe vésve mikor - hétköznap napközbeni és/vagy péntek esti/éjjeli, több órás szexmaratonra keresnék hölgyet vagy párt, aki bírja is az iramot és szeret hosszan, több meneten és élvezésen át, változatosan szexelni.
Én 40 éves, nem független (jobb előre tisztázni), potens, orál és análkedvelő, mások szerint nem rossz pasi vagyok 18/4 intimmel. Szakállam (alig hosszabb, mint borosta) van és dohányzom, jobb ezeket is előre tisztázni, ne fussunk felesleges köröket olyannal, akinek ez nem jön be vagy nem is tolerálja.
Megköszönöm, ha szóló férfiak nem írogatnak jobbnál jobb ajánlatokkal, mert írtam kiket keresek, ne raboljuk egymás idejét légyszi.
Bp, Érd és ezek környékén keresek, autó van, valamennyire mobil vagyok, ésszerű kereteken belül. Hely kell vagy bérelhetünk. Én sportos testalkatú vagyok,de imádom a telt idomokat!
Én 40 éves, nem független (jobb előre tisztázni), potens, orál és análkedvelő, mások szerint nem rossz pasi vagyok 18/4 intimmel. Szakállam (alig hosszabb, mint borosta) van és dohányzom, jobb ezeket is előre tisztázni, ne fussunk felesleges köröket olyannal, akinek ez nem jön be vagy nem is tolerálja.
Megköszönöm, ha szóló férfiak nem írogatnak jobbnál jobb ajánlatokkal, mert írtam kiket keresek, ne raboljuk egymás idejét légyszi.
Bp, Érd és ezek környékén keresek, autó van, valamennyire mobil vagyok, ésszerű kereteken belül. Hely kell vagy bérelhetünk. Én sportos testalkatú vagyok,de imádom a telt idomokat!
Sziasztok! Ma délutánra keresek hölgyet, alkalmi kalandra. Nyíradonyban vagy környékén. Este fél9 ig érek rá. Írj és érezzük jól magunkat!
diszkréció fontos!!
diszkréció fontos!!
Sziasztok! Holnap egész napra vagy éjszakára keresek hellyel rendelkező telt nagy cicis nőt vagy párt a hölgy örömére Szabolcsból vagy Borsodból
Telt hölgyel ismerkednék Bács megyében.
Hölgyet vagy párt keresek jövő hét péntek estére, aki(k) nyitottak egy potens, 18/4 farokra. Bp és környéke, hely kell. Én átlagos/sportos (határeset) alkatú vagyok, de kifejezetten a telt, nagy mellű és fenekű partnereket szeretem, húsos puncival.
Hello. Párral ismerkednék!! Igényeség fontos!!!
Glory caféban leszünk szombaton csinos dús feleségemmel hetero alapon szívesen vesszük potens ápolt férfiak közeledését. Fontos, ha tetszik gyere Ida és köszönj.
Telt molett idősebb hölgyeket keresek,Baranyába
Sziasztok. Hölgyet keresek akit orálisan tudnék kényeztetni.
Párral ismerkednénk a környékünkről, nálunk Viki teltebb András normál alkat.
Szia!
Írtam priv üzenetet! (Ez egy válasz Csillanéni üzenetére (2026. 01. 18. vasárnap 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 18. vasárnap 21:54
Írtam priv üzenetet! (Ez egy válasz Csillanéni üzenetére (2026. 01. 18. vasárnap 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Belevaló pasikat keresek (egyedül vagy többen) korhatár nélkül (18-70).Nagy mellek, nagy segg, ápolt, diszkrét 47-es néni vagyok. Székelyudvarhely és környéke. Gyere és vigyél magaddal vagy vigyetek partiba.
Szia!
Írtam priv üzenetet (Ez egy válasz navi666 üzenetére (2026. 01. 18. vasárnap 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 18. vasárnap 07:02
Írtam priv üzenetet (Ez egy válasz navi666 üzenetére (2026. 01. 18. vasárnap 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Duci hölgyet keresek,tartalmas szexre…
Éld meg vágyaid,vállald fel a fantáziád és valósítsuk meg együtt!
Ha hasonló az elképzelésed,privátban keress.
Telt nagymellű hölgyel ismerkednék vagy ilyen tagú párral.
Belevaló pasikat keresek (egyedül vagy többen) korhatár nélkül (18-70).Nagy mellek, nagy segg, ápolt, diszkrét 47-es néni vagyok. Székelyudvarhely és környéke. Gyere és vigyél magaddal vagy vigyetek partiba.
Duci hölgyet keresek,tartalmas szexre…
Sziasztok! A következő két hétben valamikor - nincs kőbe vésve mikor - hétköznap napközbeni és/vagy péntek esti/éjjeli, több órás szexmaratonra keresnék hölgyet vagy párt, aki bírja is az iramot és szeret hosszan, több meneten és élvezésen át, változatosan szexelni. Én átlagos/sportos alkat határán mozgok, de imádom a telt formákat, kifejezetten előnyt élvez, akin bőven van mit fogni!
Bp, Érd és ezek környékén keresek, autó van, valamennyire mobil vagyok, ésszerű kereteken belül. Hely kell vagy bérelhetünk.
Bp, Érd és ezek környékén keresek, autó van, valamennyire mobil vagyok, ésszerű kereteken belül. Hely kell vagy bérelhetünk.
Sziasztok en egy olyan párokkal ismerkednek akik nyitottak lennánek egy 3as jellegu kapcsolatra ugymond "hazibarat"jellegu kapcsolatra ahol mind 3an jol ereznenk egymast s megvalosithatnank mind 3unk vágyát akar lehet kicsit perverzebb is de megbeszélés kérdése! Helyetek az jo lenne ha lenne azaz ha tudnatok fogadni viszont en tudnek utazni tavolsag nem lenne gond! Viber vagy messenger esetleg email elerhetoseg jo lenne ahol tudnank ismerkedni kapcsolatot tartani! Várom válaszotokat ha léteztek!
Sziasztok hölgyek.
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés , és örömszerzés céljából.
Ha benned is ott a vágy, írj bátran. Viber Is
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés , és örömszerzés céljából.
Ha benned is ott a vágy, írj bátran. Viber Is
Budapesten keresünk szimpatikus párt párcserès sexre illetve lányos játékokra. Helyünk van.

teltcica36