Adatlapom szerint is ismerkednék.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom az üzenetet.
Köszönöm
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom az üzenetet.
Köszönöm
Sziasztok Nyiregyi 50 èves férfi ismerkedne molett telt nővel rendszeres titkos talikra
Sziasztok. Péntekig napközben szívesen találkoznék hölggyel vagy párral a 13.kerületben. Helyem van napközben. Ha érdekel írj privátba.
Hőlgyeim.. veszprém pápa utvonalon kaland?
Szerda délelőtt miskolc környékén hölgy,vagy pár?
Ismerkernék olyan ápolt, vidám,hölggyel aki hatalmas lògòs mellekkel büszkélkedhet, és élvezné ha egy mellmániás pasi hosszasan, akár òrákig kényeztetni a cickòit.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros szenvedélyektől mentes,negyvenes pasi vagyok.
Párokkal is szívesen találkoznék akik kedvelik a cuckold, wifesharing,blowbang,fisting témaköröket.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!
Privátban adok viberelérhetőséget.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros szenvedélyektől mentes,negyvenes pasi vagyok.
Párokkal is szívesen találkoznék akik kedvelik a cuckold, wifesharing,blowbang,fisting témaköröket.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!
Privátban adok viberelérhetőséget.
41/190/81 férfi vagyok. Kaposváron ismerekdnék hölggyel titkos, szerepjátékos kapcsolathoz.
sziasztok hőlgyek ismerkedés beszélgetés titkoskapcsolat webcam vagy szerető bármiben benne vagyok.
Sziasztok!Fiú barátommal ismerkednénk ápolt,kultúrált,független,nagy mérettel(20-21cm)rendelkező férfivel.Én erős testalkatú vagyok,ezt vedd figyelembe,ha átlagos alkatú nőket szereted,akkor nem minket keresel.Csak az adatlapunk szerint ismerkedünk,köszönjük!
Nagyfarkú házibarát lennék.
imádom a telt nőket.
ápoltság ,intelligencia alap.
imádom a telt nőket.
ápoltság ,intelligencia alap.
Sziasztok!
Lányokat, nőket, feleségeket, kényeztetnék Sopron, Sopronkövesd, környékén!
Kérlek nézd meg az adatlapomat képeimet és keress meg mindenképpen!
Lányokat, nőket, feleségeket, kényeztetnék Sopron, Sopronkövesd, környékén!
Kérlek nézd meg az adatlapomat képeimet és keress meg mindenképpen!
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex, spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik ,mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban is / itt a jó idő / autós szex kaland is érdekel!!! / beszállás nélkül is akit ez így is izgat!! Kukkolnék csak a környéken !
Sziasztok!
Holnap/vasárnap Kiskunmajsai fürdőbe valaki /valakik innen jönnek?
Holnap/vasárnap Kiskunmajsai fürdőbe valaki /valakik innen jönnek?
Sub Hölgyet keresek !
kecskeméti nőt vagy párt keresek.
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek! Baranya Megyében ismerkednék Hölgyel vagy párral!
Adatlapom adott
Hàzaspárt keresek kellemes szex , kellemes kikapcsolódàs.
Van itt olyan férj aki kimondottan telt-macis
pi
,vastag de nem nagy faszú ,fazonra nyírt szőrös , sok gecivel rendelkező pasit keres felesége barátnője kényeztetésére ? Szívesen baszom, kúrom szopatom a feleséged.Írj rám és ismerkedjünk. Fotóim és videóm van fent. Diszkréció adott.
alf
ci alf
t alf
sörhasú
Ma estére valakinek valami ötlete egy telt / dagi párnak Budapesten?

teltcica36

Kovi